ΠΑΟΚ

Μπερμπάτοφ: "Πιο ισχυρός ο ΠΑΟΚ, 50-50 η πρόκριση με Λέφσκι"

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έκανε ανάλυση της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Λέφσκι Σόφιας τονίζοντας ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες.

Ο Ντίμιταρ Μπερμάτοφ από τους κορυφαίους Βούλγαρους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών έκανε δηλώσεις για τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ, στον οποίο αγωνίστηκε την περίοδο 2015-16 και τηw Λέφσκι για τα προκριματικά του Conference.

Ο Μπερμπάτοφ τόνισε σε αυτές ότι η υπόθεση πρόκριση είναι ανοικτή και πως πολλά θα κριθούν στο πρώτο παιχνίδι στη Σόφια.

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα, θεωρώ όμως ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50. Και αυτό παρά τη μεγάλη οικονομική ευχέρεια του ΠΑΟΚ, που, χάρη στον ιδιοκτήτη του Ιβάν Σαββίδη, μπορεί να αγοράζει πιο ακριβούς και λογικά πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Γνωρίζουμε καλά ότι αυτό στο ποδόσφαιρο δεν αποτελεί εγγύηση επιτυχίας»

Για την κατάσταση στη Λέφσκι: «Αυτή την στιγμή στη Λέφσκι επικρατεί μια πρωτοφανής ενότητα ανάμεσα στην ομάδα και τους φιλάθλους της. Ο Στάνιμιρ Στόϊλοφ έχει καταφέρει να εισάγει μια νέα τάξη στην ομάδα και να φέρει τα πρόσφατα επιτυχημένα αποτελέσματα. Από την στιγμή που το γήπεδο της Λέφσκι θα είναι γεμάτο, μπορεί να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι και να είναι όλα ανοικτά για την ρεβάνς».

Για το ενδεχόμενο να μην υπάρξει μετακίνηση οπαδών: «Είναι σωστό να μην υπάρχουν φιλοξενούμενοι οπαδοί. Όσο και αν μιλάμε για ασφάλεια και τάξη η ατμόσφαιρα στην Τούμπα είναι πάντα έντονη».

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ