ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπεργκ: Συμφώνησε με την Γκέτεμποργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ με τη φανέλα της Κράσνονταρ
Ο Μάρκους Μπεργκ με τη φανέλα της Κράσνονταρ EUROKINISSI

Σύμφωνα με τη σουηδική ιστοσελίδα "fotbollskanalen.se", ο Μάρκους Μπεργκ συμφώνησε με την Γκέτεμποργκ για συμβόλαιο έως το 2023, επιστρέφοντας στην ομάδα που τον ανέδειξε ύστερα από 14 χρόνια.

Συμπαίκτης με τον Γιάννη Ανέστη θα είναι από το προσεχές καλοκαίρι ο Μάρκους Μπεργκ. Σύμφωνα με τη σουηδική ιστοσελίδα "fotbollskanalen.se", ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού ήρθε σε συμφωνία με την Γκέτεμποργκ για συμβόλαιο έως το 2023.

Ο Μπεργκ θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την Κράσνονταρ, στην οποία αγωνίστηκε την τελευταία διετία, μετρώντας 22 γκολ και οχτώ ασίστ σε 57 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Η Γκέτεμποργκ είναι η ομάδα που ανέδειξε τον 34χρονο φορ, ενώ, πέρα από τον Ανέστη, στο ρόστερ βρίσκονται ο πρώην "πράσινος", Ματίας Μπιάσμιρ, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Πόντους Βέρνμπλουμ, καθώς κι ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Γιάκομπ Γιόχανσον.

Επίσης, πρόσφατα η Γκέτεμποργκ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάρεκ Χάμσικ, πραγματοποιώντας μία από τις κορυφαίες μεταγραφές της ιστορίας της.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ