ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Να παίξω στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό"

Μπεργκ: "Να παίξω στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ οδηγεί τον Παναθηναϊκό στα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ και μετά το τέλος του αγώνα υποστήριξε ότι θέλει να μείνει στο τριφύλλι.

Ο Μάρκους Μπεργκ σημείωσε το 23ο φετινό του γκολ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και οδηγεί τον Παναθηναϊκό στα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ στο οποίο θέλει να αγωνιστεί τη νέα σεζόν με το τριφύλλι στο στήθος όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την ομάδα της Αρκαδίας ο Σουηδός άσος.

Ο 28χρονος φορ έβαλε έτσι ένα τέλος στα όποια σενάρια τον θέλουν να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Στόουκ.

Θεωρείς ότι μπορείτε να φτάσετε στην πρώτη θέση;
«Φυσικά και το πιστεύω. Έχουμε καταφέρει να είμαστε στη καλύτερη δυνατή θέση ως τώρα και πιστεύω ότι μπορούμε να μείνουμε εκεί ως το τέλος. Σίγουρα δεν είναι εύκολο. Υπάρχει κούραση σε όλες τις ομάδες από τα συνεχή ματς αλλά εμείς θα δώσουμε τα πάντα για να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και στα δυο επόμενα ματς ώστε να τερματίσουμε πρώτοι».

Για τα 23 γκολ που έχει πετύχει:
«Δεν τα κοιτάζω αυτά. Μου αρέσει να σκοράρω αλλά είμαι πάντα πιο χαρούμενος όταν κερδίζει η ομάδα. Αυτό έχει περισσότερη σημασία για μένα».

Για την αποθέωση στο τέλος:
«Ήταν το τελευταίο ματς που θα είχαμε κόσμο στις κερκίδες φέτος. Θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε γιατί εκτιμούμε τη στήριξή τους όλη τη χρονιά. Κάνουν κι αυτοί φοβερή δουλειά μαζί με μας για να καταφέρει η ομάδα όσα έχει πετύχει ως σήμερα».

Για το ενδιαφέρον της Στόουκ:
«Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο πέρα από τα 2 ματς που έχουμε μπροστά μας. Δεν γνωρίζω τίποτα από όλα αυτά. Αυτό που ξέρω είναι πως έχω 3 χρόνια συμβόλαιο ακόμα. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και περιμένω να παίξω στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ