ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Η κατάκτηση του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και το χατ-τρικ μου είναι σαν όνειρο"

Ο Μάρκους Μπεργκ στη Λεωφόρο για το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Ο Μάρκους Μπεργκ στη Λεωφόρο για το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο worldfootballindex τόνισε πως η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2014 με τον Παναθηναϊκό ήταν σαν όνειρο.

Συνέντευξη στο worldfootballindex παραχώρησε ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός επιθετικός δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τον Παναθηναϊκό και για την κατάκτηση του Κυπέλλου του 2014 κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι πράσινοι είχαν επικρατήσει 4-1 με τον Μπεργκ να πετυχαίνει τότε χατ-τρικ: "Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή για εμένα και για όλους στον Παναθηναϊκό. Ο τελικός ήταν μια φανταστική βραδιά σε ένα γεμάτο Ολυμπιακό Στάδιο στην Αθήνα ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες, εμάς και τον ΠΑΟΚ.

Ευτυχώς, κάναμε ένα υπέροχο παιχνίδι και καταφέραμε να κερδίσουμε με 4-1. Το να πετύχω χατ-τρικ σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι ήταν ίσως μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μου. Είναι μια τόσο φανταστική ανάμνηση που απολαμβάνω να αναπολώ γιατί το να κερδίζεις έναν τίτλο με αυτόν τον τρόπο ως ομάδα και με δυνατή ατομική απόδοση είναι όνειρο".

Ο Μπεργκ, ο οποίος πρόσφατα ταξίδεψε στην Ελλάδα για να τιμηθεί από τον Παναθηναϊκό μαζί με τον Τζιμπρίλ Σισέ δεν έκρυψε πως θα ήθελε να γίνει προπονητής, όταν κρεμάσει τα παπούτσια του.

"Θα προσπαθήσω να παίξω όσο περισσότερο μπορώ, μέχρι να με σταματήσει το σώμα μου. Μετά από αυτό, νομίζω θα παρακολουθήσω κάποια μαθήματα προπονητικής" δήλωσε συγκεκριμένα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ