ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μπενζεμά: "Ξεχωρίζω το τρίτο γκολ γιατί νωρίτερα έκανα ένα λάθος και το σκεφτόμουν συνέχεια"

Ο Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ σε στιγμιότυπο κόντρα στην Τσέλσι για τα προημιτελικά του Champions League 2021-2022 στο "Στάμφορντ Μπριτζ", Λονδίνο | Τετάρτη 6 Απριλίου 2022
Ο Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ σε στιγμιότυπο κόντρα στην Τσέλσι για τα προημιτελικά του Champions League 2021-2022 στο "Στάμφορντ Μπριτζ", Λονδίνο | Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Ο Καρίμ Μπενζεμά δεν μπορούσε να ξεχάσει το χαμένο τετ α τετ στο 1ο ημίχρονο του αγώνα της Ρεάλ με την Τσέλσι και γι' αυτό χάρηκε το χατ τρικ που σημείωσε στο 2ο μέρος.

Ο Καρίμ Μπενζεμά έπλεε σε πελάγη ευτυχίας έπειτα από τη νίκη της Ρεάλ με 3-1 μέσα στην έδρα της Τσέλσι για τον πρώτο προημιτελικό του Champions League.

Αν και ο ίδιος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής με χατ τρικ, στις δηλώσεις του έδωσε τα εύσημα σε όλη την ομάδα: "Είναι μια μαγική βραδιά, όπως κόντρα στην Παρί. Μπήκαμε στο γήπεδο για να νικήσουμε. Τα πράγματα πήγαν καλά. Από το 1ο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Είμαστε καλά. Παλέψαμε μέχρι τέλους".

Όταν του ζητήθηκε να ξεχωρίσει ένα γκολ, προτίμησε το τρίτο, διότι σημειώθηκε έπειτα από ένα χαμένο τετ α τετ στο 1ο ημίχρονο: "Και τα τρία γκολ είναι πολύ σημαντικά, αλλά προτιμώ το τρίτο, επειδή έκανα ένα λάθος στο 1ο ημίχρονο και το είχα στο μυαλό μου συνέχεια".

Τέλος, αφού έπλεξε το εγκώμιο του Κάρλο Αντσελότι ("Ο προπονητής είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του"), υποστήριξε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει με την υπόθεση πρόκριση: "Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι και θα δώσουμε τα πάντα για να το κερδίσουμε".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ