ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Μπενφίκα: Ο Βλαχοδήμος ανανέωσε μέχρι το 2027

Οδυσσέας Βλαχοδήμος
Οδυσσέας Βλαχοδήμος PRINTSCREEN

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Μπενφίκα, το οποίο τον δεσμεύει μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Η Μπενφίκα ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2027, εξέλιξη που είχε συμφωνηθεί εδώ και καιρό.

Η θριαμβευτική πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League έπειτα από το εντυπωσιακό 5-1 επί της Μπριζ στο "Λουζ" προσέφερε το κατάλληλο timing στους Πορτογάλους για να προχωρήσουν στην ανακοίνωση.

Ο 28χρονος κόστισε 2.400.000 ευρώ στους "αετούς" το καλοκαίρι του 2018, εκ των οποίων τα 1.500.000 κατέληξαν στον Παναθηναϊκό. Έκτοτε, πήρε τα γάντια του βασικού σπίτι του και κατά καιρούς οι εμφανίσεις του έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Ο Βλαχοδήμος έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα κι ένα Supertaça Πορτογαλίας και φέτος οδεύει προς την κατάκτηση του δεύτερου τίτλου. Συνολικά, έχει υπερασπιστεί 210 φορές την εστία της Μπενφίκα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αντώνη Οικονομίδη στο SPORT24 από τον Δεκέμβριο, ο σύλλογος τον έφερε στην κορυφή των πλέον ακριβοπληρωμένων του ρόστερ του, υπερδιπλασιάζοντας (σημαντικά μάλιστα) τις τρέχουσες απολαβές του και τον τοποθέτησε στην κορυφή των καλύτερα αμειβόμενων Ελλήνων ποδοσφαιριστών στον κόσμο.

TAGS ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ