ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μπενφίκα: Ετοιμάζει πρόταση ανανέωσης στον Βλαχοδήμο που περιμένει τη Λέστερ

Benfica's goalkeeper Odysseas Vlachodimos pushes the ball away ahed of Bayern's Robert Lewandowski during the Champions League group E soccer match between Bayern Munich and Benfica Lisbon in Munich, Germany, Tuesday, Nov. 2, 2021.(AP Photo/Matthias Schrader)
Benfica's goalkeeper Odysseas Vlachodimos pushes the ball away ahed of Bayern's Robert Lewandowski during the Champions League group E soccer match between Bayern Munich and Benfica Lisbon in Munich, Germany, Tuesday, Nov. 2, 2021.(AP Photo/Matthias Schrader) AP

Η Μπενφίκα ενημέρωσε την πλευρά του Οδυσσέα Βλαχοδήμου ότι ετοιμάζεται να του καταθέσει πρόταση ανανέωσης, την ώρα που ο Έλληνας τερματοφύλακας περιμένει πρόταση από την Λέστερ.

Την προσπάθειά της ώστε να κρατήσει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο στο δυναμικό της είναι έτοιμη να κάνει η Μπενφίκα, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα ετοιμάζεται να του προτείνει επέκταση της συνεργασίας τους.

Το συμβόλαιο που έχουν οι δύο πλευρές ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 και οι Πορτογάλοι θέλουν να κάνουν την προσπάθειά τους να επεκταθεί για τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια ακόμα.

Η συγκεκριμένη πρόθεση έχει γίνει γνωστή στην πλευρά του παίκτη ο οποίος ωστόσο έχει θέσει ως προτεραιότητά του την Λέστερ. Η αγγλική ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 28χρονου Έλληνα τερματοφύλακα ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Σμάιχελ.

Αν δεν προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση τότε ο Βλαχοδήμος θα κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη διοίκηση της Μπενφίκα για την πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας τους.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ