ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μπέκαμ: "Για την ώρα δεν υπάρχουν συζητήσεις με το Κατάρ για τη θέση του πρεσβευτή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Μπέκαμ: "Για την ώρα δεν υπάρχουν συζητήσεις με το Κατάρ για τη θέση του πρεσβευτή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"
Ο εκ των ιδιοκτητών της Ίντερ Μαϊάμι Ντέιβιντ Μπέκαμ σε ματς της ομάδας του 2023 AP IMAGES/LYNNE SLADKY

Τις φήμες που τον ήθελαν να έχει συμφωνήσει με το Κατάρ για το πόστο του διεθνούς πρεσβευτή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέψευσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αμερικανικό μέσο.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι το πρόσωπο των ημερών, ιδίως από τότε που κυκλοφόρησε στο Netflix το ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων που παρουσιάζει τη ζωή του ως ποδοσφαιριστής.

Το όνομά του, όμως, συνδέθηκε τελευταία και με την πρόθεση του Σεΐχη Γιασίμ μπιν Χαμάντ Αλ Τάνι να τον χρίσει πρεσβευτή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παγκοσμίως, εφόσον το Κατάρ αγοράσει από την οικογένεια Γκλέιζερ τους "Κόκκινους Διαβόλους".

Τις φήμες αυτές διέψευσε σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό δίκτυο NBC. Αφού πρώτα υποστήριξε ότι "αυτή τη χρονική περίοδο δεν υπάρχει σταθερότητα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την κατάλληλη στιγμή να αναλάβει κάποιος άλλος την ομάδα να είναι τώρα", στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι "δεν υπάρχουν συζητήσεις με το Κατάρ για να αναλάβω τη θέση του διεθνούς πρεύσβη του συλλόγου, με τις πολυετείς σχέσεις μου με το Κατάρ να οφείλονται στο πέρασμά μου από την Παρί Σεν Ζερμέν".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΤΑΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ