ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπέκαμ: "Δεν είναι δύσκολο να έρθουν στην Ίντερ Μαϊάμι οι Μέσι, Ρονάλντο και Νεϊμάρ"

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στην παρουσίαση του Μπλεζ Ματουϊντί
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στην παρουσίαση του Μπλεζ Ματουϊντί RICHARD DREW / ASSOCIATED PRESS

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ παραχώρησε συνέντευξη στο ESPN, όπου αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο απόκτησης των Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο, και Νεϊμάρ κάτι που δεν το θεωρεί δύσκολο, καθώς μπορεί να προσελκύσει εύκολα τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει μεγάλα σχέδια για την ομάδα του, την Ίντερ Μαϊάμι, κάτι που αποδεικνύεται και από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο "ESPN".

Ο πρώην μέσος των Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θεωρεί ότι παίκτες τέτοιου βεληνεκούς μπορούν να έρθουν εύκολα στην ομάδα, λόγω των συνθηκών που επικρατούν στο MLS και την πόλη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ για τους Μέσι και Ρονάλντο: "Όταν ιδρύσαμε την Ίντερ Μαϊάμι, ξέραμε ότι πάντα θα υπήρχε κουβέντα για τους παίκτες που πρόκειται να φέρουμε, είτε πρόκειται για τον Ρονάλντο, τον Μέσι ή τον Νεϊμάρ".

"Πάντα θα υπάρχουν αυτές οι συζητήσεις. Δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο για τους παίκτες να αποφασίσουν να έρθουν, για να είμαι ειλικρινής, γιατί είναι υπέροχο μέρος'.

"Προφανώς, είναι μια υπέροχη πόλη, αισθάνομαι ότι έχουμε μια υπέροχη οπαδική βάση, αλλά καταλαβαίνω επίσης ότι υπάρχει μεγάλο ταλέντο στο Μαϊάμι και τη Νότια Φλόριντα και νομίζω ότι έχουμε μια πραγματική ευκαιρία. Το Μαϊάμι είναι μια πόλη που μπορεί να προσεγγίσει παίκτες που παίζουν στην Ευρώπη και είναι μεγάλα αστέρια".

Photo Credits: © 2021 Richard Drew / Associated Press

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ