ΓΚΑΡΕΘ ΜΠΕΙΛ

Μπέιλ: Το ιστορικό ανάποδο ψαλίδι που τρέλανε ακόμα και τον Ζιντάν

Το υπέροχο τέρμα που σημείωσε ο Γκάρεθ Μπέιλ με ανάποδο ψαλίδι
Το υπέροχο τέρμα που σημείωσε ο Γκάρεθ Μπέιλ με ανάποδο ψαλίδι @ 2018 DARKO VOJINOVIC / AP IMAGES

Ο Γκάρεθ Μπέιλ αποσύρθηκε από τη δράση σε ηλικία 33 ετών, αφήνοντας παρακαταθήκη στο ποδόσφαιρο κάποια υπέροχα γκολ. Ένα από αυτά ήταν το απίθανο ψαλιδάκι που σημείωσε στον τελικό του Champions League με τη Λίβερπουλ το 2018.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα σε ηλικία 33 ετών. Ο Ουαλός σταρ κατέκτησε μεταξύ άλλων πέντε Champions League και τρία πρωταθλήματα Ισπανίας, ενώ ήταν ο αρχηγός της εθνικής Ουαλίας στο Euro 2016, όταν έφτασε μέχρι τους "4".

Ο Μπέιλ θα μείνει στην ιστορία ως ένας ποδοσφαιριστής με εκπληκτική ταχύτητα, αλλά και κάποια πανέμορφα γκολ. Ένα από αυτά το πέτυχε το βράδυ της 26ης Μαΐου 2018, στον τελικό του Champions League του Κιέβου, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησαν τη 13η κούπα της ιστορίας της.

Αυτό το απίθανο γκολ που πέτυχε ο Μπέιλ τρέλανε ακόμα και τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής πέτυχε μια σειρά από απίθανα γκολ, ακόμα και σε τελικούς Champions League.

Ο Μαρσέλο έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Μπέιλ με ένα απίθανο ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 64ο λεπτό. Αυτό φυσικά δεν ήταν το μοναδικό γκολ που πέτυχε σε αυτό το ματς, καθώς στο 83ο λεπτό με ένα μακρινό σουτ "ανάγκασε" τον Κάριους να κάνει ένα ακόμα τραγικό λάθος και να σφραγίσει την κατάκτηση των μερένγκες.

TAGS ΓΚΑΡΕΘ ΜΠΕΙΛ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ