ΓΚΑΡΕΘ ΜΠΕΙΛ

Μπέιλ: Η κούρσα που σόκαρε τον πλανήτη απέναντι στην Μπαρτσελόνα το 2014

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έχει σκοράρει στον τελικό του Copa Del Ray το 2014 και πανηγυρίζει
Ο Γκάρεθ Μπέιλ έχει σκοράρει στον τελικό του Copa Del Ray το 2014 και πανηγυρίζει 2014 AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Το 2014 στον τελικό του Copa Del Rey ο Γκάρεθ Μπέιλ έκανε μια κούρσα 50 μέτρων που σόκαρε όλο τον πλανήτη για να σκοράρει στο Ρεάλ Μπαρτσελόνα, να γράψει το 2-1 στο 85' και να δώσει το κύπελλο στην ομάδα του.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έβαλε τίτλους τέλους στην καριέρα του τη Δευτέρα (9/1) και άπαντες θα θυμούνται τον Ουαλό ποδοσφαιριστή για τα πολλά και σπουδαία τέρματα που πέτυχε στην καριέρα του, αρκετά εξ αυτών εντυπωσιακά.

Ένα απ' όλα όμως είχε καταφέρει να "σοκάρει" τον πλανήτη και να κάνει ακόμα και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τότε συμπαίκτη του Μπέιλ, στη Ρεάλ Μαδρίτης να μην πιστεύει στα μάτια του.

Στον τελικό του Copa Del Rey η Ρεάλ αντιμετώπιζε την Μπαρτσελόνα με το σκορ να είναι στο 1-1 στο 85' της αναμέτρησης. Ο Μπέιλ πήρε τη μπάλα στη σέντρα την πέταξε μπροστά του και πέρασε στο σπριντ τον αντίπαλο του, τον Μπάτρα, ενώ βγήκε και δύο μέτρα εκτός αγωνιστικού χώρου για να μπει στην περιοχή να πλασάρει και να γράψει το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Το γκολ μάλιστα πανηγυρίστηκε έξαλλα και από τον Ρονάλντο ο οποίος δεν έπαιζε σε εκείνο το παιχνίδι και ήταν στις εξέδρες του γηπέδου.

TAGS ΓΚΑΡΕΘ ΜΠΕΙΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ