EURO

Mπασινάς: Καλή εμφάνιση και νίκη

Μπασινάς

Στην έλλειψη φυσικής κατάστασης και τον παράγοντα τύχη, απέδωσε τον αποκλεισμό της Εθνικής ο Άγγελος Μπασινάς που τόνισε πως στόχος είναι η καλή εμφάνιση και η νίκη με την Ισπανία

O 32χρόνος μέσος που θα βρει μπροστά του τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του στην Μαγιόρκα, Ντάνιελ Γκουίθα και Φερνάντο Ναβάρο, αναφερόμενος στο παιχνίδι της Τετάρτης, είπε:”Ο
στόχος μας είναι να πραγματοποιήσουμε καλή εμφάνιση και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.




Θα μας κάνει να αισθανθούμε καλά για τους εαυτούς μας αλλά και να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους μας που ήρθαν στην Αυστρία να μας υποστηρίξουν”.



Οι συζητήσεις που είχε πάντως με τους πρώην συμπαίκτες του στην Μαγιόρκα για το παιχνίδι αυτό, είχαν ξεκινήσει εδώ και καιρό, όπως ανέφερε.




Ελπίζαμε και οι δύο ομάδες να έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση. Η διοργάνωση πήγε καλά για την Ισπανία, αλλά δυστυχώς όχι για εμάς. Εύχομαι στην Ισπανία καλή επιτυχία”.




“Κακές αναμνήσεις”



Όπως τόνισε πάντως ο Άγγελος Μπασινάς θα αποχαιρετήσει την Πέμπτη την Αυστρία μαζί με τους συμπαίκτες του με βαριά καρδιά. ”
Όταν τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και η ομάδα έχει αποκλειστεί πριν από το τρίτο παιχνίδι, οι αναμνήσεις είναι δυσάρεστες.




Δεν ήμασταν στην καλύτερη κατάσταση αλλά και δεν είχαμε τύχη. Είμαστε δυσαρεστημένοι για την εμφάνιση μας στο πρώτο παιχνίδι με την Σουηδία και τον τρόπο που χάσαμε.




Απέναντι στη Ρωσία είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο που αντιδράσαμε στον αγωνιστικό χώρο, έστω και αν δεν καταφέραμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Δεν παίξαμε όπως στα προκριματικά, εκεί δείξαμε τις πραγματικές μας δυνατότητες”.




Νέο αίμα



Όσον αφορά στο μέλλον της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2010 και το νέο αίμα που αναμένεται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά και από τις αποχωρήσεις κάποιων παικτών, ο διεθνής μέσος, ανέφερε:




Δεν έχουμε πολύ χρόνο. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές στην ομάδα και να είμαστε έτοιμοι τον Σεπτέμβριο.




Πιστεύω ότι θα είναι καλή ομάδα γιατί έχουμε υψηλής ποιότητας παίκτες αλλά πρέπει να ταιριάξουν μεταξύ τους γιατί οι ατομικές ικανότητες δεν πρέπει να καλύψουν το ομαδικό πνεύμα”.



Εξάλλου ο Άγγελος Μπασινάς μίλησε και για τον τελικό της διοργάνωσης στις 29 Ιουνίου. ”
Θα είναι δύσκολο να παρακολουθήσω τον τελικό από την τηλεόραση, γνωρίζοντας ότι την τελευταία φορά ήμασταν στον αγωνιστικό χώρο και πήραμε στα χέρια μας το τρόπαιο”.



Τέλος όταν ρωτήθηκε για το ποιές ομάδες, βλέπει ως φαβορί, απάντησε:”
Η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Ολλανδία”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ