LA LIGA

Μπαρτσελόνα - Βαγιαδολίδ 4-0: Άνετο βράδυ με σόου Λεβαντόβσκι

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Βαγιαδολίδ για τη La Liga 2022-2023 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Κυριακή 28 Αυγούστου 2022
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Βαγιαδολίδ για τη La Liga 2022-2023 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Κυριακή 28 Αυγούστου 2022 © 2022 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι ήταν ασταμάτητος, ο Ζιλ Κουντέ έκανε ντεμπούτο και η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε 4-0 της Βαγιαδολίδ στη La Liga.

Η Μπαρτσελόνα έκανε επίδειξη δύναμης με αντίπαλο τη Βαγιαδολίδ στο "Καμπ Νόου" για την 3η αγωνιστική της La Liga και επικράτησε με 4-0, έχοντας αρκετούς πρωταγωνιστές.

Για παράδειγμα, στα επίσημα του γηπέδου πρωταγωνιστές ήταν ο πρώην επιθετικός των Καταλανών, Ρονάλντο, με την ιδιότητα του μεγαλομετόχου των φιλοξενουμένων, έχοντας δίπλα του τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, με... μαυρισμένο μάτι.

Στο γήπεδο, στα μετόπισθεν πρωταγωνιστής ήταν ο Ζιλ Κουντέ, ο οποίος δηλώθηκε από τους "μπλαουγκράνα" κι έτσι έκανε ντεμπούτο, χωρίς να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής όμως ήταν ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο, είχε ένα δοκάρι και ήταν μονίμως απειλητικός για τη Βαγιαδολίδ.

Αρκετά δραστήριος ήταν και ο Ουσμάν Ντεμπελέ, που έβγαλε μία ασίστ στον Πέδρι και μία στον Πολωνό για το 3-0 με μαγικό τακουνάκι στο 64'.

Με αυτά τα γκολ ο Λεβαντόβσκι έφτασε τα τέσσερα σε τρεις αγώνες στην παρθενική σεζόν του στο πρωτάθλημα, κάτι που τελευταία φορά συνέβη με τον Ρανταμέλ Φαλκάο στην πρώτη χρονιά του στην Ατλέτικο το 2011.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σέρζι Ρομπέρτο στις καθυστερήσεις.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της La Liga

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ