ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Το μέλλον του Μέσι επηρεάζει τον Γκριεζμάν

Ο Μέσι με τον Γκριεζμάν πανηγυρίζουν γκολ του Αργεντινού κόντρα στην Παρί
Ο Μέσι με τον Γκριεζμάν πανηγυρίζουν γκολ του Αργεντινού κόντρα στην Παρί © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Το μέλλον του Μέσι στην Μπαρτσελόνα επηρεάζει άμεσα αυτό του Γκριεζμάν, καθώς σε περίπτωση που ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ανανεώσει με τους "μπλαουγκράνα" τότε ο Γάλλος επιθετικός θα αποτελέσει παρελθόν.

Ο Μέσι είναι ελεύθερος από την 1η Ιουλίου, καθώς το συμβόλαιο που είχε με την Μπαρτσελόνα εξέπνευσε, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολη η παραμονή του στους "μπαλουγκράνα".

Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι οι δύο πλευρές θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους, αλλά αυτό θα γίνει αφού ο "Pulga" ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική Αργεντινής για το Copa America.

Το μέλλον του Αργεντινού επηρεάζει αυτό του Γκριεζμάν, ο οποίος θα αποχωρήσει από τους Καταλανούς παρόλο που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, αν παραμείνει ο Μέσι, όπως αναφέρει η "AS".

Υπενθυμίζεται ότι στο ρόστερ των Καταλανών υπάρχουν και οι Ντεπάι, Αγουέρο, Ανσού Φάτι (συν τον Μέσι αν ανανεώσει) αλλά και ο Ντεμπελέ, αν και ο τελευταίος επίσης "φλερτάρει" με την αποχώρηση.

Οι ιθύνοντες των "μπλαουγκράνα" δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι με τις επιδόσεις του Γάλλου επιθετικού και σκέφτονται να τον ξεφορτωθούν, ενώ σε αυτό μεγάλο ρόλο παίζει ο "βραχνάς" του Financial Fair Play. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, ο Λαπόρτα καλείται να ρίξει στο μπάτζετ έως και τα 2/3 του ισχύοντος, προκειμένου να μπορέσει ο σύλλογος να επιβιώσει

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Καταλανοί είναι τεράστια, με αποτέλεσμα να βγάζουν στο "σφυρί" πολλούς ποδοσφαιριστές, προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση του συλλόγου, αλλά και να βρεθούν οι πόροι για την ανανέωση του Μέσι.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ