ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Θέλει το wonderkid Καρμπόβνικ

Μπαρτσελόνα: Θέλει το wonderkid Καρμπόβνικ

Σύμφωνα με τα πολωνικά ΜΜΕ, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Λέγκια Βαρσοβίας για την απόκτηση του 19χρονου αριστερού μπακ, Μίχαλ Καρμπόβνικ, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Μίχαλ Καρμπόβνικ θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα του πολωνικού ποδοσφαίρου, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική σεζόν με τη Λέγκια Βαρσοβίας. Ο 19χρονος αριστερός μπακ, που συμπεριλήφθηκε στα Top50 ταλέντα της Ευρώπης από την UEFA, είχε την εφετινή σεζόν επτά ασίστ σε 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την πολωνική ομάδα.

Πολλές ομάδες, μεταξύ των οποίων η Μπέτις, η Σεβίλλη, η Τότεναμ και η Σπόρτινγκ, έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ενώ στα γραφεία της Λέγκια έφτασαν προσφορές που κυμαίνονταν από 5.000.000 έως 7.000.000 ευρώ για τον ταλαντούχο αμυντικό. Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα πολωνικά ΜΜΕ, η Μπαρτσελόνα έχει μπει δυνατά στη μάχη για την απόκτησή του και βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Λέγκια.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι Καταλανοί είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 10.000.000 ευρώ για χάρη του, το οποίο σημαίνει πως ο Καρμπόβνικ θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του πολωνικού ποδοσφαίρου, αφού -μέχρι στιγμής- τα περισσότερα χρήματα που έχουν δοθεί για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Ekstraklasa είναι τα 7.000.000 ευρώ της Μονακό για τον 20χρονο τερματοφύλακα, Ράντοσλαβ Μαγέτσκι που αγωνίζεται -επίσης- στη Λέγκια.

Το ρεπορτάζ, βέβαια, αναφέρει πως ο Καρμπόβνικ αναμένεται να αποκτηθεί και στη συνέχεια να παραχωρηθεί δανεικός σε ομάδα της La Liga προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, αφού τη δεδομένη χρονική στιγμή, για τη θέση του αριστερού μπακ υπάρχουν οι Τζόρντι Άλμπα και Ζούνιορ Φίρπο.

Photo Credits: Legia Twitter

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ