ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Τελειωμένος ο Κούμαν μετά τη νέα γκέλα των Καταλανών, ποιοι ακούγονται ως υποψήφιοι αντικαταστάτες

Ο Ρόναλντ Κούμαν
Ο Ρόναλντ Κούμαν © 2019 SERGEI GRITS/ASSOCIATED PRESS

Η Μπαρτσελόνα... γλίτωσε στο 90' με τη Γρανάδα, ισοφαρίζοντας σε 1-1, αλλά δύσκολα θα γλιτώσει ο Ρόναλντ Κούμαν την απόλυση μετά το νέο κάζο. Ειλημμένη η απόφαση απομάκρυνσής του, ποια είναι τα πρώτα ονόματα που ακούγονται.

Η Μπαρτσελόνα, λίγες ημέρες μετά την συντριβή από τη Μπάγερν με 3-0 για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, γκέλαρε στο πρωτάθλημα με τη Γρανάδα, φέρνοντας ισοπαλία 1-1 και ισοφαρίζοντας μάλιστα στο 90' Μια ισοπαλία σαν ήττα βέβαια για τους Καταλανούς και το κλίμα είναι κάτι παραπάνω από βαρύ για τον Ρόναλντ Κούμαν.

Τα σενάρια πληθαίνουν για το μέλλον του, το οποίο αποδεικνύεται ιδιαίτερα ζοφερό στον πάγκο των Καταλανών. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Λαπόρτα έχει πάρει την απόφαση να τον απομακρύνει, έστω και αν η αποζημίωση θα "πονέσει" την τσέπη του συλλόγου, όμως, βλέπει ότι τα πράγματα μαζί του δύσκολα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο. Το αντίθετο μάλιστα...

Αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί από μέρα σε μέρα και ήδη ακούγονται τα πρώτα ονόματα για την θέση του. Το σίγουρο είναι πως έτσι όπως κυλούν τα πράγματα στους μπλαουγκράνα, δεν μπορεί να συνεχίσει, έχοντας χάσει όλα τα ερείσματά του στην ομάδα και δη στα υψηλά κλιμάκια.

Τα πρώτα σενάρια για τη διάδοχη κατάσταση

Ο Τσάβι δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα, αποτελώντας ένα πρόσωπο που πάντα ακούγεται για τη Μπαρτσελόνα και πολλοί θεωρούν πως αργά ή γρήγορα θα αναλάβει την ομάδα, ενώ γράφτηκε και τ' όνομα του -δεδομένα άπειρου- Αντρέα Πίρλο, ο οποίος δεν μπορεί να πει κανείς ότι πέτυχε στη Γιουβέντους.

Ο Αντόνιο Κόντε είναι επίσης στη λίστα και αναμφίβολα πρόκειται για έναν προπονητή με εμπειρία, ειδικό βάρος και επιτυχίες στο παλμαρέ του, αλλά και ο Φιλίπ Κοκού, ο οποίος πάντως έχει αποτυχίες τελευταία σε Φενέρμπαχτσε και Ντέρμπι Κάουντι. Τέλος, στη λίστα είναι και οι... ομοσπονδιακοί προπονητές, Γιοακίμ Λεβ (είναι ελεύθερος πλέον) και Ρομπέρτο Μαρτίνεθ (έχει συμβόλαιο με την Ομοσπονδία του Βελγίου).

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ