ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Συμφώνησε με τον Πέδρι για νέο συμβόλαιο με αστρονομική ρήτρα 1 δισεκατομμυρίου ευρώ

Ο Πέδρι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε αγώνα Champions League κόντρα στην Γιουβέντους | 9 Δεκεμβρίου 2020
Ο Πέδρι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε αγώνα Champions League κόντρα στην Γιουβέντους | 9 Δεκεμβρίου 2020 @2020 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Πέδρι για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2026, βάζοντας ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 1 δισεκατομμυρίου ευρώ, όπως αποκάλυψε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να επιβιώσει μέσα σε μία τρομερή καταιγίδα στην οποία έχει βρεθεί εδώ και μήνες, έχοντας να αντιμετωπίσει τεράστια διοικητικά, οικονομικά και αγωνιστικά προβλήματα, ωστόσο η διοίκησή της είναι έτοιμη να προσφέρει ένα υπέροχο δώρο για να ζεστάνει και να γλυκάνει τους οπαδούς της.

Αυτό έρχεται μέσω μίας ανανέωσης, με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, να αποκαλύπτει πως η διοίκηση των μπλαουγκράνα ήρθε σε συμφωνία με τον Πέδρι, το συμβόλαιο του οποίου έληγε το καλοκαίρι του 2022, για να επεκτείνουν τη συνεργασίας τους μέχρι το 2026.

Όπως αναφέρει ο έγκυρος ρεπόρτερ, οι υπογραφές θα πέσουν την ερχόμενη Παρασκευή (15/10) και θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν μάλιστα για να μπει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του 18χρονου σούπερ ταλαντούχου Ισπανού μέσου, ύψους 1 δισεκατομμυρίου ευρώ.

Ποσό που αποτελεί ουσιαστικά ρεκόρ στην ιστορία της Μπαρτσελόνα καθώς ποτέ στο παρελθόν δεν είχε μπει τόσο μεγάλη ρήτρα για παίκτη της (κάτι που έχει γίνει αντίθετα για αρκετούς παίκτες που έχουν ανανεώσει με την Ρεάλ τα τελευταία χρόνια), με τα 800 εκατομμύρια ευρώ για τον Γκριεζμάν να συνιστά μέχρι πρότινος το υψηλότερο ποσό που έχει μπει ποτέ σε ρήτρα αποδέσμευσης ποδοσφαιριστή της.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ