ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Συμφωνία με Τότεναμ για την παραχώρηση του Έμερσον

Ο Έμερσον με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Ο Έμερσον με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα © 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Η Τότεναμ ήρθε σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για την παραχώρηση του Έμερσον αντί 30 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian. Προς πώληση και ο Μανάι.

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο είχε εισηγηθεί την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, καθώς ο Σερζ Οριέ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, με τον Βραζιλιάνο μπακ της Μπαρτσελόνα, Έμερσον να είναι ο εκλεκτός της Τότεναμ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian, το οποίο επιβεβαιώνει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Η μεταγραφή αναμένεται να κοστίσει 30 εκατομμύρια ευρώ για τους Λονδρέζους, με τους "μπλαουγκράνα" να παραχωρούν τον ποδοσφαιριστή του οποίου τα δικαιώματα απέκτησαν στο 100% αυτό το καλοκαίρι. Υπενθυμίζεται ότι είχε αποκτηθεί από την Ατλέτικο Μινέιρο το καλοκαίρι του 2019, με τις Μπαρτσελόνα και Μπέτις να έχουν το 50% των δικαιωμάτων του.

Με την Μπέτις πραγματοποίησε 79 συμμετοχές στα προηγούμενα 2,5 χρόνια, ενώ στην Μπαρτσελόνα κατέγραψε όλες και όλες τρεις συμμετοχές αυτή τη στιγμή φέτος.

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που αναμένεται να παραχωρηθεί, είναι ο 24χρονος Αλβανός επιθετικός, Ρέι Μανάι, με τους "μπλαουγκράνα" να δίνουν τα χέρια για την παραχώρησή του με τη Σπέτσια.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΤΟΤΕΝΑΜ LA LIGA PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ