ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Στα "ραντάρ" της Ίντερ Μαϊάμι και άλλων ομάδων του MLS ο Μπουσκέτς

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Ο Σέρχιο Μπουσκέτς με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα @ 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Η Ίντερ Μαϊάμι μαζί με άλλες ομάδες του MLS παρακολουθούν την περίπτωση του Σέρτζιο Μπουσκέτς, ο οποίος το καλοκαίρι μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους Καταλανούς. Μυστήριο οι προσθέσεις του Ισπανού αμυντικού μέσου.

Ο Σέρτζιο Μπουσκέτς έχει μαγνητίσει τα βλέμματα ομάδων του MLS ήδη από το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο παρέμεινε στην Μπαρτσελόνα, καθώς ήταν στα πλάνα του Ρόναλντ Κούμαν (τότε προπονητής των Καταλανών).

Ο αρχηγός των Καταλανών έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023, επομένως δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στο προσεχές καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο με ανάρτησή του αναφέρει ότι η Ίντερ Μαϊάμι αλλά και άλλες ομάδες της αμερικανικής λίγκας εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του.

Ο Μπουσκέτς αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2005 (όταν εντάχθηκε στην Κ18 της ομάδας), ενώ προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα το 2008. Συνολικά με τους Καταλανούς έχει αγωνιστεί 663 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 16 γκολ και 42 ασίστ, έχοντας στο παλμαρέ μεταξύ άλλων τρία Champions League και ένα Μουντιάλ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ MLS ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ