ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Πρώην παίκτης κατηγορείται πως πυροβόλησε

Πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα έχει κατηγορηθεί επειδή πυροβόλησε με όπλο
Πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα έχει κατηγορηθεί επειδή πυροβόλησε με όπλο ©2014 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα έχει κατηγορηθεί επειδή πυροβόλησε κατά τη διάρκεια γιορτής, στην Μπραζίλια.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, ο Ντάγκλας Περέιρα, έχει κατηγορηθεί, τόσο για παράνομη οπλοφορία, όσο και για πυροβολισμό στην γενέτειρά του. Ο 33χρονος Βραζιλιάνος συνελήφθη κατά την διάρκεια των εορτασμών εθνικής γιορτής στις 21 Απριλίου.

Ο ποδοσφαιριστής πυροβόλησε αρκετές φορές στον αέρα σε δημόσιο χώρο στάθμευσης, ανήμερα της αργίας των Τιραδέντων, γύρω στις 23:00.

Όπως προκύπτει από τις έρευνες, είχε καταναλώσει αλκοολούχα ποτά σε βόλτα με ταχύπλοο στη λίμνη Paranoá. Όταν επέστρεψε στη μαρίνα, ένας φύλακας του ζήτησε να φύγει. Τότε λοιπόν, αποφάσισε να πάει στο αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ και να πυροβολήσει στον αέρα.

Μετά τους πυροβολισμούς, ο Ντάγκλας έκρυψε το όπλο, το οποίο ακόμα και σήμερα δεν έχει εντοπιστεί από τις αρχές. Κοντά στο αυτοκίνητο του αθλητή, οι αστυνομικοί βρήκαν τα φυσίγγια.

Ο Ντάγκλας αφού αρχικά αρνήθηκε τις κατηγορίες, κατέληξε να ομολογήσει ότι είχε πυροβολήσει, αλλά δεν είπε πού είχε κρύψει το όπλο. Συνελήφθη και παρέμεινε κλεισμένος στο τμήμα για δύο ημέρες, έως ότου αφέθηκε ελεύθερος, όπως μαθαίνουμε από την εφημερίδα "R7".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ