ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Πικέ, Μπούσκετς και Άλμπα έχουν τους υψηλότερους μισθούς

Ο Ζεράρ Πικέ πανηγυρίζει γκολ του στο Μπαρτσελόνα - Ντιναμό Κιέβου
Ο Ζεράρ Πικέ πανηγυρίζει γκολ του στο Μπαρτσελόνα - Ντιναμό Κιέβου © 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Το Esport3 έδωσε στη δημοσιότητα τις απολαβές των παικτών της Μπαρτσελόνα, με τους Πικέ, Μπούσκετς και Άλμπα να έχουν τον μεγαλύτερο μισθό.

Το Esport3 αποκάλυψε τις φετινές απολαβές των ποδοσφαιριστών της Μπαρτσελόνα. Στην κορυφή της μσθοδοσίας των μπλαουγκράνα είναι οι τρεις αρχηγοί της ομάδας.

Ο Πικέ στην κορυφή με ετήσιο συμβόλαιο 28 εκατομμύρια ευρώ. Παρ' ότι συμφώνησε σε μείωση μισθού, οι απολαβές του ήταν ξανά υψηλές εξαιτίας του μπόνους αφοσίωσης. Ακολουθεί ο Σέρχιο Μπούσκετς με 23 εκατομμύρια ευρώ και την τριάδα κλείνει ο Ζόρντι Άλμπα με 20 εκατομμύρια ευρώ.

Πίσω από τους αρχηγούς είναι ο Ουμτιτί (20 εκατομμύρια), ο οποίος είναι υπό παραχώρηση, ο Τερ Στέγκεν (14 εκατομμύρια), ο Κουτίνιο (16 εκατομμύρια), που έφυγε δανεικός στην Άστον Βίλα και ο Ντεμπελέ (12 εκατομμύρια ευρώ). Το ίδιο ποσό λαμβάνει και ο Σέρχι Ρομπέρτο.

Η Μπαρτσελόνα ελάφρυνε λίγο από μισθούς σε σχέση με την περσινή χρονιά. Ο Λιονέλ Μέσι λάμβανε ετησίως το ποσό των 135 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο Γκριεζμάν έπαιρνε 21 εκατομμύρια.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ