ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Παίρνει τον Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ

Frankfurt's  Kevin-Prince Boateng  celebrates the opening goal  during the German Bundesliga soccer match between Eintracht Frankfurt and FSV Mainz 05, in Frankfurt, Germany, Saturday, March 17, 2018. (Hasan Bratic/dpa via AP)
Frankfurt's Kevin-Prince Boateng celebrates the opening goal during the German Bundesliga soccer match between Eintracht Frankfurt and FSV Mainz 05, in Frankfurt, Germany, Saturday, March 17, 2018. (Hasan Bratic/dpa via AP) AP

Ο επιθετικός που ζήτησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε και παίρνει η Μπαρτσελόνα είναι ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ. Ο 31χρονος Γκανέζος πηγαίνει δανεικός από τη Σασουόλο στους "μπλαουγκράνα", στα 6.000.000 η οψιόν αγοράς.

Η Μπαρτσελόνα ήθελε ενίσχυση για την επίθεση - ως μπακ απ του Λουίς Σουάρες μετά την πώληση του Μουνίρ Ελ Χανταντί στη Σεβίλλη - και ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήθελε να τον έχει όσο πιο σύντομα γίνεται στη διάθεσή του.

Ο "εκλεκτός" των "μπλαουγκράνα" είναι ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ. Ο 31χρονος Γκανέζος διεθνής φορ μετακομίζει στη Βαρκελώνη ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν από τη Σασουόλο, ενώ διατηρείται κι οψιόν αγοράς ύψους 6.000.000 ευρώ από την πρωτοπόρο της ισπανικής Liga μετά το πέρας του δανεισμού.

Γεννήθηκε στις 6 Μαρτίου του 1987 στο Βερολίνο και ξεκίνησε την καριέρα του από τμήματα υποδομής της Χέρτα. Το 2007 πωλήθηκε στην Τότεναμ, όπου έμεινε για δύο έτη μεσολαβούντος ενός δανεισμού στην Ντόρτμουντ.

Την επόμενη σεζόν (2009-2010) μετακόμισε στην Πόρτσμουθ κι ακολούθησε μια τριετία στο Μιλάνο για τους "ροσονέρι". Εκεί αγωνίστηκε και το 2016, με "διάλειμμα" την επιστροφή του στη Γερμανία για λογαριασμό της Σάλκε από το 2013 έως το 2015.

Η σεζόν 2016-2017 τον βρήκε στην Ισπανία για λογαριασμό της Λας Πάλμας, η περυσινή στη Φρανκφούρτη για την Άιντραχτ, ενώ την τρέχουσα βρίσκεται στην Ιταλία για τη Σασουόλο.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ