ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπαρτσελόνα - Οσασούνα 2-0: Ο σωτήρας Λεβαντόβσκι κλείδωσε το clásico με Ρεάλ στον τελικό του Supercopa

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Οσασούνα για τα ημιτελικά του Supercopa 2024 στο "Αλ Αγουάλ Παρκ", Ριάντ | Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024
Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Οσασούνα για τα ημιτελικά του Supercopa 2024 στο "Αλ Αγουάλ Παρκ", Ριάντ | Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024 © 2024/AP IMAGES

Το γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι ήταν αρκετό ώστε να οδηγήσει την Μπαρτσελόνα στη νίκη 2-0 επί της Οσασούνα για τα ημιτελικά του Supercopa και να κλειδώσει το ραντεβού με τη Ρεάλ για τον τελικό.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι λύτρωσε την Μπαρτσελόνα και με το 2-0 υπέταξε την Οσασούνα στα ημιτελικά του Supercopa, στέλνοντας τους Καταλανούς σε clásico με τη Ρεάλ για το πρώτο τρόπαιο του 2024.

Οι "μπλαουγκράνα" είχαν το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στο "Αλ Αγουάλ Παρκ" στο Ριάντ, κυκλοφορώντας την μπάλα, αλλά συνήθως ανούσια. Οι καλές στιγμές ήταν λίγες με τους Βάσκους να έχουν λιγότερες αλλά καλύτερες ευκαιρίες για να βρουν το γκολ.

Αυτό τελικά σημειώθηκε από τον Πολωνό επιθετικό στο 59' έπειτα από κλέψιμο και ασίστ του Ιλκάι Γκιντογάν. Η Οσασούνα δεν είχε όπλα στη φαρέτρα της για να απαντήσει και όσο ανέβαιναν μέτρα, τόσο άφηναν κενά στα μετόπισθεν.

Με αυτήν τη συνθήκη, ο Λαμίν Γιαμάλ σκόραρε στις καθυστερήσεις για τους "μπλαουγκράνα" και κλείδωσε την πρόκριση στον τελικό της Κυριακής.

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών

  • Ρεάλ - Ατλέτικο 5-3 (20' Ρίντιγκερ, 29' Μεντί, 85' Καρβαχάλ, 116' αυτ. Σάβιτς, 120+2 Ντίαθ / 7' Ερμόσο, 37' Γκριεζμάν, 78' αυτ. Ρίντιγκερ)
  • Μπαρτσελόνα - Οσασούνα 2-0 (59' Λεβαντόβσκι, 90+3' Γιαμάλ)

Το πρόγραμμα του τελικού

  • 14/01 21:00 Ρεάλ - Μπαρτσελόνα
TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ