ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Οι οπαδοί των μπλαουγκράνα φώναξαν "Μέσι, Μέσι" στο 10ο λεπτό του Clasico με την Ρεάλ

Μπαρτσελόνα: Οι οπαδοί των μπλαουγκράνα φώναξαν "Μέσι, Μέσι" στο 10ο λεπτό του Clasico με την Ρεάλ
@2023 JOAN MATEU/AP IMAGES

Ο κόσμος της Μπαρτσελόνα επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στο "Καμπ Νόου" δύο χρόνια μετά από τη μετακόμισή του στην Παρί και το έδειξε με ένα σύνθημα προς τιμήν του στο 10ο λεπτό του κυπελλικού Clasico με την Ρεάλ.

Ο Λιονέλ Μέσι πλησιάζει ολοένα και περισσότερο την πόρτα της εξόδου της Παρί, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Γαλλία, και μπορεί να ηχούν στα αυτιά του εκκωφαντικές σειρήνες από την Σαουδική Αραβία, όμως αυτό δεν αφαιρεί από την Μπαρτσελόνα το δικαίωμα της... ελπίδας.

Ελπίδα για την ιστορική επιστροφή του Αργεντινού παγκόσμιου πρωταθλητή στο σπίτι του, με τη διοίκηση των μπλαουγκράνα να οραματίζεται το comeback του Μέσι το ερχόμενο καλοκαίρι και τους οπαδούς της ομάδας να βρίσκουν κάθε ευκαιρία που τους δίνεται για να εκφράσουν την αγάπη τους προς εκείνον.

Η τελευταία δόθηκε στο Clasico με την Ρεάλ το βράδυ της Τετάρτης, για τον δεύτερο ημιτελικό του Copa del Rey, με το σύνθημα "Μέσι, Μέσι" να δονεί το "Καμπ Νόου" στο 10ο λεπτό και να κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις τους αναφορικά με τον κατά πολλούς κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ