ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Οι ομάδες της Premier League κάνουν... ουρά για τον Κουτίνιο

Μπαρτσελόνα: Οι ομάδες της Premier League κάνουν... ουρά για τον Κουτίνιο
AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Η Μπάγερν δεν σκέφτεται να προχωρήσει στην αγορά του Φιλίπε Κουτινιο και η Μπαρτσελόνα ψάχνει ήδη για τον επόμενο αγοραστή του Βραζιλιάνου που όλα δείχνουν πως θα είναι από την Αγγλία.

Στην εποχή του κορονοϊού οι ομάδες δεν προβλέπεται να κάνουν τρελά έξοδα καθώς το ρευστό είναι περιορισμένο, ωστόσο η Μπαρτσελόνα γνωρίζει πολύ καλά πως αν υπάρχει ένας παίκτης που μπορεί να φέρει πολλά χρήματα στα ταμεία της, αυτός δεν είναι άλλος από τον Φιλίπε Κουτίνιο.

Αυτή τη στιγμή ο Βραζιλιάνος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Μπάγερν Μονάχου, με τους Βαυαρούς να μην είναι όμως διατεθειμένοι να καταβάλλουν τη ρήτρα των 120.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή και έτσι τον παίκτη να αναμένεται να επιστρέψει στο "Καμπ Νόου" το καλοκαίρι που λήγει ο διετής δανεισμός του.

Το γεγονός αυτό έχει κινητοποιήσει αρκετούς συλλόγους από την Premier League, πρωτάθλημα που γνωρίζει καλά ο παίκτης από την παρουσία του στην Λίβερπουλ, και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από Ισπανία, Αγγλία και Ιταλία, υπάρχουν τέσσερις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Μπαρτσελόνα: Οι ομάδες της Premier League κάνουν... ουρά για τον Κουτίνιο
AP PHOTO/JOAN MONFORT

Τσέλσι και η Τότεναμ, αλλά δεν θα παίξουν μόνες τους μπάλα στο προσεχές μεταγραφικό παζάρι.

Όπως υποστηρίζει με δημοσίευμά της η καταλανική "Mundo Deportivo", αποφασισμένες να τον διεκδικήσουν είναι και οι Νιούκαστλ και Έβερτον, δύο ομάδες που είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν χέρια αυτό το καλοκαίρι και οι εν δυνάμει νέοι ιδιοκτήτες τους επιθυμούν ένα δυνατό "χτύπημα" που θα τις ανεβάσει επίπεδο και θα τις φέρει να διεκδικούν μία θέση στο Champions League.

Τη διοργάνωση που φέρνει δόξα και εκατομμύρια ευρώ και την οποία ο Κουτίνιο την γνωρίζει απ'έξω και ανακατωτά, έχοντας εμπειρία με Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα και Μπάγερν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ