ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Στέρλινγκ μπήκε στο ραντάρ των μπλαουγκράνα

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας κόντρα στην Πολωνία (31 Μαρτίου 2021)
Ο Ραχίμ Στέρλινγκ με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας κόντρα στην Πολωνία (31 Μαρτίου 2021) @ 2021 CATHERINE IVILL/ASSOCIATED PRESS

Η Μπαρτσελόνα πιέζει τον Ουσμάν Ντεμπελέ για να της δώσει μία οριστική απάντηση στην πρόταση ανανέωσης που του έχει κάνει και την ίδια ώρα ανοίγει την πόρτα στον Ραχίμ Στέρλινγκ που τον θεωρεί ιδανική εναλλακτική λύση.

Το Euro 2020 είναι αυτό που αναμένεται να μονοπωλήσει τη ζωή των ποδοσφαιρόφιλων μέχρι τις 11 Ιουλίου όμως οι σύλλογοι την ίδια περίοδο αρχίζουν να φορτσάρουν με στόχο την ενίσχυσή τους στο καλοκαιρνό μεταγραφικό παζάρι.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Μπαρτσελόνα, που δεν έχει μόνο να ασχοληθεί με το "καυτό" θέμα της παραμονής ή μη του ηγέτη και σούπερ σταρ, Λιονέλ Μέσι, αλλά την ίδια ώρα επιχειρεί να κλείσει γρήγορα όλα τα θέματα στην επίθεσή της.

Ο Σέρχιο Αγκουέρο ήταν το πρώτο μεγάλο deal για τους Καταλανούς αλλά δεν αποκλείεται να υπάρχει και άλλο εξίσου ηχηρό, με την "Mundo Deportivo" να αποκαλύπτει πως ο Ραχίμ Στέρλινγκ είναι ένας από τους παίκτες που τους ενδιαφέρει έντονα.

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για τον Άγγλο διεθνή μεσοεπιθετικό χάνοντας σημαντικό χρόνο συμμετοχής (δεν ήταν στις πρώτες επιλογές του Γκουαρδιόλα ενώ δεν δικαίωσε τον προπονητή του στον τελικό του Champions League όταν έκανε την έκπληξη και τον έβαλε βασικό) και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτησή του -δυσαρεστημένου- στράικερ της Μάντσεστερ Σίτι.

Ωστόσο, το ίδιο μέσο εκτιμάει πως η περίπτωση του 26χρονου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με αυτή του Ουσμάν Ντεμπελέ. Η "Μπάρτσα" θέλει να κλείσει άμεσα το θέμα της ανανέωσής του με τον ίδιο να προσπαθεί να κερδίσει χρόνο από τη στιγμή που υπάρχει φλερτ με Παρί Σεν Ζερμέν και Γιουβέντους, και δεν αποκλείεται αν ναυαγήσουν οι προσπάθειες για την επέκταση της συνεργασίας με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό να μπει σε πρώτο πλάνο η επιχείριση απόκτησης του Στέρλινγκ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ