ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Ντεμπελέ θα ξαναπαίξει μόνο αν ανανεώσει

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Θέλτα για τη La Liga 2019-2020 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019
Ο Ουσμάν Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Θέλτα για τη La Liga 2019-2020 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 © 2019 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ θα πρέπει να ανανεώσει το συμβόλαιό του αν θέλει να αγωνιστεί ξανά στην Μπαρτσελόνα, ύστερα από την επιστροφή του από τραυματισμό.

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ είναι έτοιμος να επανέλθει στις υποχρεώσεις της Μπαρτσελόνα ύστερα από τον νέο σοβαρό τραυματισμό του, ωστόσο αυτό εξαρτάται και από εξωαγωνιστικούς λόγους. Το μήνυμα προς το περιβάλλον του παίκτη και συγκεκριμένα τον ατζέντη του, Μουσά Σισοκό, εστάλη από το καλοκαίρι, όμως πλέον ήρθε η ώρα των αποδείξεων για τις προθέσεις και των δύο πλευρών.

Οι Καταλανοί χρειάζονται έναν επιθετικό με το ταλέντο του, όπως προκύπτει και από την εικόνα τους στην εκκίνηση της σεζόν, όμως δεν θέλουν να προετοιμάσουν τον Γάλλο ποδοσφαιριστή για να καρπωθεί τα οφέλη μία άλλη ομάδα, ύστερα από όσα έχουν συμβεί από το 2017 μέχρι σήμερα.

Ο Ντεμπελέ μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι και παίζει συνεχώς το συγκεκριμένο χαρτί, προβάλλοντας ενδιαφέρον από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Γιουβέντους. Ωστόσο, οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα βρίσκονται σε συζητήσεις με τον ατζέντη του και πιέζουν στην ανανέωση του συμβολαίου, ώστε η προ τετραετίας επένδυση να μη χαθεί χωρίς ούτε ένα ευρώ να μπαίνει στα ταμεία της ομάδας.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής κόστισε 105.000.000 ευρώ στους "μπλαουγκράνα", ενώ η συμφωνία με την Ντόρτμουντ περιελάμβανε ακόμη 40.000.000 ως πριμ στόχων. Δεν αποκλείεται αυτά τα χρήματα συν οι μισθοί που δαπανήθηκαν να μην αποσβεστούν ποτέ και ο Ντεμπελέ να μείνει στις 118 συμμετοχές, στα 30 γκολ και στις 21 ασίστ στη θητεία του στο "Καμπ Νόου".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ