ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Ντε Γιονγκ τραυματίστηκε στον δικέφαλο και είναι αμφίβολος για το clasico

Barcelona's Frenkie De Jong in action during the Joan Gamper trophy soccer match between FC Barcelona and Pumas Unam at the Camp Nou Stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 7, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Frenkie De Jong in action during the Joan Gamper trophy soccer match between FC Barcelona and Pumas Unam at the Camp Nou Stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 7, 2022. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δικέφαλο μηριαίο στο δεξί του πόδι και αναμένεται να μείνει στα πιτς για περίπου 15 μέρες, κάτι που σημαίνει ότι η παρουσία του στη ρεβάνς με τη Ρεάλ στο Καμπ Νου για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας είναι αμφίβολη.

Οι τραυματισμοί εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τον Τσάβι Ερνάντεθ, καθώς ο Φρένκι Ντε Γιονγκ προστέθηκε στη λίστα με τους απόντες ενόψει της κρίσιμης συνέχειας.

Ο Ολλανδός μέσος που δεν βρίσκεται στις κλήσεις των "οράνιε" και παρέμεινε στις εγκαταστάσεις της Μπαρτσελόνα. Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν ότι υπέστη τραυματισμό στον δικέφαλο μηριαίο του δεξιού του μηρού και αναμένεται να παραμείνει εκτός για περίπου 15 μέρες, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι είναι αμφίβολος για τον δεύτερο ημιτελικό (η ρεβάνς του 1-0 του πρώτου αγώνα) με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Κύπελλο Ισπανίας στις 5 Απριλίου. Οι Ισπανοί εκτιμούν ότι ο Ολλανδός μέσος θα κάνει τα πάντα για να μπορέσει να είναι διαθέσιμος για τον Τσάβι Ερνάντεθ. Εκτός από τη συγκεκριμένη μονομαχία είναι δεδομένα εκτός είναι οι Πέδρι, Ντεμπελέ και Κρίστενσεν.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ