ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Μπερνάρντο Σίλβα πρώτος στόχος για το 2023

Ο Μπερνάρντο Σίλβα πανηγυρίζει γκολ της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Ρεάλ | 26 Απριλίου 2022
Ο Μπερνάρντο Σίλβα πανηγυρίζει γκολ της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Ρεάλ | 26 Απριλίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη θέσει τους στόχους της για το μεταγραφικό παζάρι του 2023, με τον Μπερνάρντο Σίλβα να αποτελεί διακαή πόθο των Καταλανών για το επόμενο καλοκαιρινό παράθυρο των μεταγραφών.

Μπορεί το μεταγραφικό παζάρι στην Ισπανία έχει λήξει, ωστόσο η Μπαρτσελόνα έχει ήδη ξεκινήσει τις διεργασίες για τα επόμενα μεταγραφικά παζάρια. Ένα από τα ονόματα που εξακολουθούν να παρακολουθούν οι Καταλανοί, σύμφωνα με την Mundo Deportivo ενόψει του επόμενου καλοκαιριού, είναι ο Μπερνάρντο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αποτελεί διακαή πόθο του Τσάβι, ωστόσο η περίπτωσή του έχει αρκετές δυσκολίες, τις οποίες αντιμετώπισε και το καλοκαίρι που μας πέρασε. Ο 28χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο έως το 2025 και ο Γκουαρδιόλα τον υπολογίζει κανονικά.

Την ίδια στιγμή εφόσον προχωρήσουν σε κίνηση να τον αποκτήσουν πρέπει να έχουν πάντα υπόψη την ισορροπία στο μπάτζετ τους, λόγω του ισπανικού "financial fair play". Σύμμαχός της σε ενδεχόμενη διαπραγμάτευση είναι ο Ζόρζε Μέντες, με τον οποίο ο Τζουάν Λαπόρτα διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ