ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα ορέγεται να κλέψει τον Εμπαπέ από τη Ρεάλ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει το γκολ του απέναντι στην Μπρεστ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει το γκολ του απέναντι στην Μπρεστ © 2021 DANIEL COLE/AP IMAGES

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό Larguero, ο Τζοάν Λαπόρτα έχει εκμυστηρευτεί σε συνεργάτες του πως επιθυμία του είναι να κάνει δικό του τον Εμπαπέ, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρεάλ.

Το συμβόλαιο του Κιλιάν Εμπαπέ με την Παρί λήγει το καλοκαίρι του 2022. Επομένως, από την 1η Ιανουαρίου θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει. Δεν είναι κρυφό, πως ο Γάλλος σταρ αποτελεί τον διακαή πόθο της Ρεάλ.

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Μάριο Τορεχόν στην εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού Larguero, ο Λαπόρτα θέλει να φέρει τον Εμπαπέ στην Μπαρτσελόνα κλέβοντάς τον από τη Ρεάλ. Όμως, ο ίδιος θεωρεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο απίθανο, όπως αυτό της επιστροφής του Μέσι στο Καμπ Νόου.

"Η επιστροφή του Μέσι είναι στον ίδιο χώρο φαντασίας με αυτό που λέει ο Λαπόρτα σε στενούς συνεργάτες του ότι θα αρπάξει το Εμπαπέ από τη Ρεάλ. Έχουμε δει περίεργα πράγματα, αλλά αυτό είναι απίθανο" ανέφερε ο δημοσιογράφος για τα φερόμενα πλάνα του προέδρου των μπλαουγκράνα.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ