ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Φέλιξ "έπεισε" τους μπλαουγκράνα να τον κρατήσουν και μετά τη λήξη του δανεισμού του

Ο Ζοάο Φέλιξ
Ο Ζοάο Φέλιξ © 2023 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Ζοάο Φέλιξ έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις στα πρώτα του παιχνίδια σε Ισπανία και Ευρώπη, με την Μπαρτσελόνα να έχει πάρει την απόφαση να τον κρατήσει και μετά από τη λήξη του δανεισμού του από την Ατλέτικο.

Ο Ζοάο Φέλιξ δεν μπόρεσε να κρατήσει τη θέση του στην Ατλέτικο πληρώνοντας (και) την άσχημη σχέση που διατηρεί με τον Ντιέγκο Σιμεόνε και την περασμένη σεζόν έπαιξε ως δανεικός στην Τσέλσι ενώ φέτος αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα.

Σε αντίθεση πάντως με την υποτονική παρουσία του στους μπλε του Λονδίνου, στην Βαρκελώνη ο 23χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός (μπορεί να αγωνιστεί είτε στα πλάγια είτε ως στήριγμα στον σέντερ φορ) έχει αρχίσει περίφημα, γεγονός που κάνει τους μπλουγκράνα να έχουν ένα πλατύ χαμόγελο για την επιλογή του.

Από τα οκτώ ματς στα οποία έχει πάρει μέρος, στα επτά μπήκε ως βασικός, και σε αυτό το διάστημα έχει πανηγυρίσει ήδη 3 γκολ και ισάριθμες ασίστ, γεγονός που έκανε τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα.

Αυτό έχει να κάνει με την παραμονή του στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι του 2024, με την "Diario Sport" να αποκαλυπτει πως ο ο Φέλιξ μπόρεσε με τη συνολική του εμφάνιση να "ψήσει" τους ανθρώπους των μπλαουγκράνα και να αρχίσουν τις διεργασίες για να μπορέσουν να πείσουν στην Ατλέτικο να τον κρατήσουν ως ελεύθερο.

"Έχουμε όλη τη σεζόν για να ετοιμάσουμε μια πρόταση που θα μας επιτρέψει να μείνουμε με τον Ζοάο Φέλιξ. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την απόδοσή του και είναι ένας παίκτης που είναι πολύ δημοφιλής σε όλους τους τομείς του συλλόγου", τόνισαν στην καταλανική εφημερίδα "Sport" άνθρωποι των μπλαουγκράνα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ