ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Μπαρτσελόνα - Μπόκα 1-1, 2-4 πεν.: Νίκη στα πέναλτι για τους κιτρινομπλέ στο Maradona Cup

Οι παίκτες της Μπόκα Τζούνιορς πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Maradona Cup
Οι παίκτες της Μπόκα Τζούνιορς πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Maradona Cup © 2021 MOHAMMED ALMSAAD / AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα αναμετρήθηκε με την Μπόκα στο Κατάρ στο πλαίσιο του Maradona Cup και γνώρισε την ήττα στα πέναλτι σε ένα παιχνίδι που ήθελαν να τιμήσουν τη μνήμη του θρύλου του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα. Για τους μπαλουγκράνα ανεπίσημο ντεμπούτο έκανε ο Ντάνι Άλβες.

Η Μπόκα Τζούνιορς αναμετρήθηκε με την Μπαρτσελόνα στο Maradona Cup σε ένα φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο "Mrsool Park" του Ριάντ, στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας.

Οι δύο ομάδες τίμησαν τον πρώην θρύλο του ποδοσφαίρου, ο οποίος είχε φόρεσε τις φανέλες των δύο ομάδων. Το 1982 είχε πάρει μεταγραφή από την Μπόκα με προορισμό την Μπαρτσελόνα. Παράλληλα είχαν τη δυνατότητα να δώσουν χρόνο σε ποδοσφαιριστές που δεν χρησιμοποιούν πολύ, ενώ ανεπίσημο ντεμπούτο για τους Καταλανούς έκανε ο Ντάνι Άλβες.

Το γκολ των μπλαουγκράνα σημείωσε ο Γιούτγκλα στο 50ο λεπτό, έπειτα από ασίστ του Κουτίνιο, με τους Αργεντινούς να απαντούν με τον Ζεμπάγιος στο 77ο λεπτό και να κερδίζουν το τρόπαιο μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

Υπενθυμίζεται ότι στο συγκεκριμένο τουρνουά δεν αγωνίστηκε η Νάπολι, καθώς επικαλέστηκε οικονομικούς λόγους που δεν συμμετείχε στο τουρνουά.

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ