ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Ο Ραφίνια θα υπογράψει μέχρι το 2027, ο Ντεμπελέ θα ανακοινωθεί σύντομα

Ο Ραφίνια της Λιντς σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Τσέλσι για την Premier League 2021-2022 στο "Στάμφορντ Μπριτζ", Λονδίνο | Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021
Ο Ραφίνια της Λιντς σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Τσέλσι για την Premier League 2021-2022 στο "Στάμφορντ Μπριτζ", Λονδίνο | Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 MATT DUNHAM/ASSOCIATED PRESS

Ραφίνια και Ουσμάν Ντεμπελέ αναμένεται να αποτελέσουν το δίδυμο των βασικών εξτρέμ της Μπαρτσελόνα τη νέα σεζόν, με τις ανακοινώσεις να προορίζονται ακόμα και γι' αυτήν την εβδομάδα.

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως βρήκε λύση σε δύο μεταγραφικά σίριαλ που διαρκούν εδώ και μήνες και αφορούν τα δύο εξτρέμ της για τη νέα σεζόν, Ραφίνια και Ουσμάν Ντεμπελέ.

Όλα δείχνουν ότι οι δύο ποδοσφαιριστές θα υπογράψουν συμβόλαιο με τους Καταλανούς την επόμενη εβδομάδα, αφού οι περισσότερες λεπτομέρειες φέρονται να έχουν διευθετηθεί.

Για την περίπτωση του 25χρονου Βραζιλιάνου, η συμφωνία των "μπλαουγκράνα" με τη Λιντς φτάνει τα 58.000.000 ευρώ και 7.000.000 με τη μορφή μπόνους, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, παρότι προ ημερών είχε γραφτεί από αγγλικά ΜΜΕ ότι το ποσό ξεπερνούσε τα 75.000.000.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2027 και θα κάνει πραγματικότητα το όνειρό του, το οποίο ανάγκασε τη Λιντς να αποδεχθεί τη χαμηλότερη πρόταση της Μπαρτσελόνα, σε σχέση με αυτές που είχαν καταθέσει Τσέλσι, Τότεναμ και Άρσεναλ.

Όσον αφορά στον Ντεμπελέ, ο Γάλλος βρέθηκε στο "Καμπ Νόου" την Τρίτη και έκανε διάφορες αναρτήσεις στα social media και πλάκες με τους συμπαίκτες του που άρχισαν την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.

Όλα δείχνουν να έχουν διευθετηθεί και οι δύο πλευρές να έχουν αφήσει πίσω τους τις διαφωνίες του παρελθόντος. Τα ισπανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ανακοίνωση υπογραφής νέου συμβολαίου μέχρι το 2024 πολύ σύντομα, ακόμα κι εντός της εβδομάδας, ώστε ο παίκτης να προστεθεί στην αποστολή του Τσάβι για την περιοδεία στις ΗΠΑ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΛΙΝΤΣ PREMIER LEAGUE LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ