ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Ο Ραφίνια ετοιμάζει βαλίτσες για Βαρκελώνη, συμφωνία μέχρι τη Δευτέρα

Ο Ραφίνια στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Λιντς και Μάντσεστερ Σίτι
Ο Ραφίνια στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Λιντς και Μάντσεστερ Σίτι 2022 AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Μπαρτσελόνα κερδίζει τη μονομαχία με την Τσέλσι για τα μάτια του Ραφίνια και μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται να έχει δώσει τα χέρια με τη Λιντς, σύμφωνα με τη Sport.

Η Μπαρτσελόνα αναμένεται να είναι η νικήτρια στη μονομαχία με την Τσέλσι για τον Ραφίνια. Οι Καταλανοί πλησίασαν πολύ την πρόταση των "μπλε" και έχοντας ως όπλο στη φαρέτρα τους την επιθυμία του Βραζιλιάνου εξτρέμ να αγωνιστεί στο "Καμπ Νόου" αντί για το "Στάμφορντ Μπριτζ", βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η Λιντς επιθυμούσε να κλείσει όσο το δυνατόν νωρίτερα η υπόθεση που κρατάει πάνω από ένα μήνα. Η Τσέλσι είχε κάνει πρόταση 70.000.000 ευρώ για τον 25χρονο διεθνή, με την Μπαρτσελόνα να δίνει 55.000.000 αλλά και μπόνους, που πλησίαζαν τα χρήματα των Άγγλων.

Σύμφωνα με τη Sport, Μπαρτσελόνα και Λιντς πλέον συζητούν τις τελευταίες λεπτομέρειες και αναμένεται να καταλήξουν σε οριστική συμφωνία μέσα στις επόμενες 48 ώρες. Όταν συμβεί αυτό, ο Ραφίνια θα ταξιδέψει στη Βαρκελώνη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει, έχοντας συμφωνήσει εδώ και καιρό το συμβόλαιό του με τους "μπλαουγκράνα".

Η μετακίνηση αυτή και η αρκετά πιθανή παραμονή του Ουσμάν Ντεμπελέ στην ομάδα θέτει εκτός πλάνων τον Τρινκάο. Ο Πορτογάλος εξτρέμ θα παραχωρηθεί στην Σπόρτινγκ για 10.000.000, με την Μπαρτσελόνα να διατηρεί το 50% των οικονομικών δικαιωμάτων του 22χρονου διεθνή.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΛΙΝΤΣ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE LA LIGA ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ