ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Ο Κούμαν βλέπει θετικά ενδεχόμενη μεταγραφή του Λεβαντόβσκι

Ο Ρόναλντ Κούμαν σε ματς πρωταθλήματος της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Βαλένθια | 17 Οκτωβρίου 2021
Ο Ρόναλντ Κούμαν σε ματς πρωταθλήματος της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Βαλένθια | 17 Οκτωβρίου 2021 @2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Ρόναλντ Κούμαν διοργάνωσε τη Παρασκευή (8/7) το Koeman Cup, ένα φιλανθρωπικό τουρνούα γκολφ και στις δηλώσεις του μίλησε για τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, τον Φρένκι Ντε Γιονγκ και τον Μέμφις Ντεπάι.

Ο Ολλανδός τεχνικός και πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν διοργάνωσε την Παρασκευή (8/7) ένα φιλανθρωπικό τουρνούα γκολφ, τα έσοδα του οποίου πηγαίνουν στο Ίδρυμα Κρόιφ, και μίλησε για τα θέματα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η Μπαρτσελόνα, αλλά και για τα μεταγραφικά σενάρια της ομάδας, για τον πιθανή μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, την αποχώρηση του Φρένκι Ντε Γιονγκ αλλά και την παραμονή του Μέμφις Ντεπάι.

"Θέλω το καλύτερο για την Μπάρτσα και αν μπορέσει να υπογράψει το καλύτερο, τόσο το καλύτερο. Νομίζω ότι η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί και το ξέρουμε εδώ και πολύ καιρό. Γνωρίζουμε ότι οικονομικά η κατάσταση είναι ακόμα πολύ περίπλοκη. Ο Λεβαντόφσκι έχει τα χρόνια του αλλά έχει δείξει ότι είναι σκόρερ και για να κερδίσεις σημαντικά πράγματα χρειάζεσαι ανθρώπους στην κορυφή που κάνουν τη διαφορά. Νομίζω ότι μπορεί να είναι στο επίπεδό του και αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για την Μπάρτσα. Η Μπάρτσα πρέπει πάντα να προσπαθεί να έχει τους καλύτερους και έχει υπογράψει τους καλύτερους παίκτες".

Έχω επαφές με τον Φρένκι και τον Μέμφις. Ξέρω την κατάσταση του Φρένκι και έχει ήδη πει ότι θέλει να μείνει. Πρόθεσή του είναι να συνεχίσει στη Μπάρτσα. Είναι το μόνο πράγμα που ξέρω για την κατάστασή του. Ο Μέμφις ήρθε πέρυσι, ήρθε ως ελεύθερος από τη Λιόν και έχει αποδειχθεί σπουδαίος παίκτης. Νομίζω ότι είναι παίκτης της Μπάρτσα, γι' αυτό τον έχουμε υπογράψει. Εξαρτάται από τη γνώμη του Τσάβι αν θέλει να συνεχίσει ή όχι, αλλά για μένα ο Μέμφις είναι αδιαμφισβήτητος και είναι παίκτης της Μπάρτσα."

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ