ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Ανακοινώθηκε η συμφωνία με Σεβίλλη για Κουντέ

Ο Ζιλ Κουντέ της Σεβίλλης σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Μπέτις για τη La Liga 2020-2021 στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν", Σεβίλλη | Κυριακή 14 Μαρτίου 2021
Ο Ζιλ Κουντέ της Σεβίλλης σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Μπέτις για τη La Liga 2020-2021 στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν", Σεβίλλη | Κυριακή 14 Μαρτίου 2021 © 2021 MATEO VILLALBA/ASSOCIATED PRESS

Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη ανακοίνωσαν με διαφορά δευτερολέπτων την αρχική συμφωνία τους για τη μεταγραφή του Ζιλ Κουντέ, που θα ολοκληρωθεί με τις ιατρικές εξετάσεις και την υπογραφή συμβολαίων.

Ο Ζιλ Κουντέ θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της Μπαρτσελόνα, αφού τόσο οι Καταλανοί όσο και η Σεβίλλη ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός θα κοστίσει 60.000.000 ευρώ στους Καταλανούς συν μπόνους και το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της μετακίνησης είναι να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του, κάτι που θα συμβεί σε μεταγενέστερο χρόνο.

Ο Γάλλος διεθνής ολοκληρώνει μία τριετή θητεία στους Ανδαλουσιάνους με ένα Europa League, έχοντας αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2019 από την Μπορντό. Στη Σεβίλλη μέτρησε 133 συμμετοχές και σημείωσε και εννέα τέρματα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΕΒΙΛΛΗ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ