ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Η UEFA άνοιξε φάκελο έρευνας για την υπόθεση Νεγκρέιρα

Οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα μετά την ήττα από την Μπάγερν
Οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα μετά την ήττα από την Μπάγερν 2022 AP PHOTO/JOAN MONFORT

Η UEFA άνοιξε φάκελο έρευνας για την υπόθεση Νεγκρέιρα, με την Μπαρτσελόνα να μπαίνει σε περισσότερους μπελάδες, αφού είναι πιθανός ο αποκλεισμός της από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η El Confidencial έγραψε την Τετάρτη (22/3) πως η UEFA εξετάζει το ενδεχόμενο να αφήσει εκτός Champions League την Μπαρτσελόνα για την επόμενη σεζόν, λόγω της εμπλοκής της ομάδας στην "υπόθεση Νεγκρέιρα".

Πράγματι, η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία ελέγχει διεξοδικά την υπόθεση. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη (23/3) η αρμόδια επιτροπή της UEFA άνοιξε φάκελο έρευνας για την πιθανή παραβίαση των κανονισμών της ομοσπονδίας από τους μπλαουγκράνα.

Σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι η Μπαρτσελόνα είχε εμπλακεί σε "οποιαδήποτε δραστηριότητα με στόχο τον καθορισμό ή την επιρροή του αποτελέσματος σε εθνικό ή διεθνές επίπεδο", η UEFA θα την αποκλείσει από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, γράφουν οι Ισπανοί.

Θυμίζουμε ότι ο Ισπανός πρώην διαιτητής και μέλος της επιτροπής διαιτησίας της Ισπανίας, Νεγκρέιρα, φέρεται να έλαβε σχεδόν 7.000.000 ευρώ από το 2001 μέχρι τον Ιούλιο του 2018 για να έχει συμβουλευτικό ρόλο στην Μπαρτσελόνα για θέματα διαιτησίας, όπως υποστηρίζουν ο σύλλογος και ο διαιτητής.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ