LA LIGA

Μπαρτσελόνα - Γρανάδα 1-2: Ήττα σοκ για τους "μπλαουγκράνα"

Οι παίκτες της Γρανάδα πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τη La Liga 2020-2021 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου 2021
Οι παίκτες της Γρανάδα πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τη La Liga 2020-2021 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου 2021 © 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Η Μπαρτσελόνα έμοιαζε να έχει στο "τσεπάκι" της την πρωτιά της La Liga με μια νίκη κόντρα στη Γρανάδα, ωστόσο η ανατροπή των Ανδαλουσιάνων στο 2ο μέρος έφερε τα πάνω κάτω στην κούρσα τίτλου.

Η Μπαρτσελόνα υπέστη ήττα σοκ από τη Γρανάδα μέσα στο "Καμπ Νόου" σε εξ αναβολής παιχνίδι της 33ης αγωνιστικής και έχασε την ευκαιρία να πατήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της La Liga.

Οι "μπλαουγκράνα" προηγήθηκαν με το 25ο γκολ του Λιονέλ Μέσι μέσα στο 2021, που έγινε ο αρχισκόρερ του έτους στα Big-5 πρωταθλήματα, ωστόσο πλήρωσε τις ευκαιρίες που έχασε, με τις οποίες δεν "κλείδωσε" τη νίκη.

Ένα γκολ του Ντάργουιν Ματσίς στο 63' έπειτα από λάθος του Όσκαρ Μινγκέθα και το 5ο φετινό τέρμα του 39χρονου Χόρχε Μολίνα έκαναν την ανατροπή για τη Γρανάδα, η οποία συνεχίζει τη μάχη της για ακόμα μια έξοδο στο Europa League.

Τα όνειρα των "μπλαουγκράνα" για πρωτιά σμπαραλιάστηκαν και πλέον θα τα δώσουν όλα για όλα στα επόμενα παιχνίδια και δη στο ντέρμπι με την Ατλέτικο της επόμενης εβδομάδας.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Μινγκέθα (72' Ντεμπελέ), Πικέ, Ουμτιτί, Μπουσκέτς (81' Τρινκάο), Ρομπέρτο, Ντε Γιονγκ, Μορίμπα (72' Πέδρι), Άλμπα, Μέσι, Γκριεζμάν

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ααρόν, Ντίαθ, Σάντσεθ, Πέρες, Φουλκέ, Ερέρα, Ετεκί (61' Γκοναλόν), Κίνι, Σουάρες (86' Βίκο), Σολδάδο (61' Μολίνα), Ματσίς (76' Μαρίν)

Πατήστε εδώ και δείτε αναλυτική βαθμολογία στην Ισπανία και σε άλλα πρωταθλήματα

Photo Credits: © 2021 Joan Monfort/Associated Press

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ