LA LIGA

Μπαρτσελόνα: Επιστρέφει στη Σεβίλλη ο Ράκιτιτς

Barcelona's Ivan Rakitic during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia CF at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Sep. 14, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Ivan Rakitic during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia CF at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Sep. 14, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο Ίβαν Ράκιτιτς αφήνει την Μπαρτσελόνα κι επιστρέφει στη Σεβίλλη μετά από έξι χρόνια. Ο Κροάτης μέσος πέρασε ήδη από ιατρικά για λογαριασμό των Ανδαλουσιάνων.

Μετά από έξι χρόνια στη Βαρκελώνη με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα ο Ίβαν Ράκιτιτς επιστρέφει στην Ανδαλουσία. Οι μπλαουγκράνα βρέθηκαν σε διαπραγματεύσεις με τη Σεβίλλη τις τελευταίες ώρες - καθώς ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον Ρόναλντ Κούμαν - και ο 32χρονος Κροάτης παίρνει το δρόμο για τον ισπανικό Νότο.

Ο Ίβαν Ράκιτιτς σύμφωνα με τη Marca πέρασε ήδη από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των νερβιονένσες το πρωί της Δευτέρας (31/8). Γεννήθηκε στο Μέλιν στις 10 Μαρτίου 1988 και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Βασιλείας.

Το 2007 τον απέκτησε η Σάλκε αντί 7.000.000 ευρώ και το 2011 μετακινήθηκε αντί 2.500.000 ευρώ στη Σεβίλλη, η οποία τον πούλησε το 2014 στην Μπαρτσελόνα αντί 18.000.000 ευρώ. Με τη Σεβίλλη κατέκτησε το Europa League της σεζόν 2013-2014, ενώ με τους μπλαουγκράνα τέσσερα πρωτάθλημα, ισάριθμα κύπελλα, δύο ισπανικά Σούπερκαπ, ένα Champions League, ένα ευρωπαϊκό Σούπερκαπ και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Photo credits: AP Images

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ