ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Δίνει το "ΟΚ" στη Γουλβς για την παραχώρηση του Φάτι με έμψυχο αντάλλαγμα

Barcelona's Ansu Fati celebrates after scoring his side's fourth goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Sociedad and Barcelona at the Reale Arena in San Sebastian, Spain, Sunday, Aug. 21, 2022. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Barcelona's Ansu Fati celebrates after scoring his side's fourth goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Sociedad and Barcelona at the Reale Arena in San Sebastian, Spain, Sunday, Aug. 21, 2022. (AP Photo/Alvaro Barrientos) © 2022 ALVARO BARRIENTOS / AP IMAGES

Ο Ανσού Φάτι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Μπαρτσελόνα στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, καθώς αναμένεται να κάνει δεκτή την πρόταση της Γουλβς, προσθέτοντας έναν παίκτη στο ρόστερ της.

Ο βραχνάς του ισπανικού "Financial Fair Play" εξακολουθεί να ταλαιπωρεί την Μπαρτσελόνα, η οποία θέλει να εξοικονομήσει χρήματα για μεταγραφές και να μπορεί να εγγράψει όλους τους παίκτες στο ρόστερ της στη La Liga τη νέα σεζόν.

Μια από τις περιπτώσεις που ξεχωρίζουν ως προς το κομμάτι των παραχωρήσεων είναι του Ανσού Φάτι, μια περίπτωση που δρομολογεί ο ατζένης του Ισπανού μεσοεπιθετικού, Ζόρζε Μέντες. Σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής sport, οι Καταλανοί αναμένεται να απαντήσουν θετικά στην πρόταση της Γουλβς για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό η οποία είναι ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ συν τον Ρούμπεν Νέβες.

Ο Ζόρζε Μέντες είχε ως στόχο να "στείλει" τον πελάτη του σε μια από τις κορυφαίες αγγλικές ομάδες, ωστόσο σε καμία από τις διαπραγματεύσεις δεν ευδοκίμησε και γι' αυτό προχώρησε τη "λύση" της Γουλβς. Το μόνο που απομένει να γίνει για να ολοκληρωθεί το deal είναι ο Φάτι και το περιβάλλον του. Το σχέδιο είναι να παίξει στη Γουλβς για ένα ή δύο χρόνια και με καλές εμφανίσεις να προχωρήσει στη συνέχεια ένα σκαλί πιο πάνω στην Premier League.

Ο Ανσού Φάτι έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα συνολικά 104 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 26 γκολ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΟΥΛΒΣ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ