ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Δίνει Γκριεζμάν στην Ατλέτικο και παίρνει Λουκ Ντε Γιόνγκ από τη Σεβίλλη

Ο Αντουάν Γκριεζμάν της Μπαρτσελόνα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Βαγιαδολίδ για τη La Liga 2019-2020 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019
Ο Αντουάν Γκριεζμάν της Μπαρτσελόνα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Βαγιαδολίδ για τη La Liga 2019-2020 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 © 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο διευθετούν τις τελευταίες λεπτομέρειες για τον Γκριεζμάν, ενώ θα κινηθούν για την απόκτηση του Λουκ Ντε Γιόνγκ της Σεβίλλης.

Όσο κυλούν οι ώρες προς το κλείσιμο του "παραθύρου" της θερινής μεταγραφικής περιόδου, τόσο κορυφώνονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των ομάδων. Η Μπαρτσελόνα διευθετεί τις τελευταίες λεπτομέρειες με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Αντουάν Γκριεζμάν.

Οι κολτσονέρος θα αποκτήσουν τον 30χρονο επιθετικό με τη μορφή δανεισμού, ενώ σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, θα υπάρχει και ρήτρα για το καλοκαίρι του 2022. Μάλιστα, η Μπαρτσελόνα έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Γάλλου.

Όπως αναφέρει ξανά ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Καταλανοί προχωρούν τις διαπραγματεύσεις με τη Σεβίλλη για τον Λουκ Ντε Γιόνγκ. Η Μπαρτσελόνα τα έχει βρει με τον 31χρονο Ολλανδό, όχι όμως και με την ομάδα της Ανδαλουσίας.

Η Σεβίλλη απέκτησε τον Λουκ Ντε Γιόνγκ απ' την Αϊντχόφεν το 2019 για το ποσό των 12,5 εκατομμυρίων ευρώ. Με τους Σεβιγιάνους έχει αγωνιστεί σε 94 παιχνίδια, με 19 γκολ και πέντε ασίστ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ