ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Χάνει τα ματς της Ουρουγουάης τον Μάρτιο ο Αραούχο, αγώνας δρόμου για τη ρεβάνς με την Ρεάλ

Μπαρτσελόνα: Χάνει τα ματς της Ουρουγουάης τον Μάρτιο ο Αραούχο, αγώνας δρόμου για τη ρεβάνς με την Ρεάλ
@2023 BERNAT ARMANGUE/AP IMAGES

Το νικηφόρο Clasico κόντρα στην Ρεάλ άφησε προίκα στον Ρόναλντ Αραούχο έναν τραυματισμό στον προσαγωγό και πλέον καλείται να κάνει αγώνα δρόμου για το νέο ραντεβού των δύο ομάδων στις αρχές Απριλίου, για το Copa del Rey.

Ο Ρόναλντ Αραούχο κατάφερε να αφήσει πίσω του το αυτογκόλ στο 9ο λεπτό στο Clasico, με τους Ρομπέρτο και Κεσιέ να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στην Ρεάλ και να χαρίζουν ουσιαστικά τον τίτλο στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο το συγκεκριμένο ντέρμπι άφησε εντέλει τα σημάδια του στον 24χρονο Ουρουγουανό μπακ.

Όπως γνωστοποίησαν οι μπλαουγκράνα μέσω του επίσημου λογαριασμού τους, ο Αραούχο υπέστη τραυματισμό στον αριστερό προσαγωγό στο φινάλε του αγώνα και το γεγονός αυτό θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου 3 εβδομάδες.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θα λείψει από τους δύο προσεχείς αγώνες της "σελέστε", τα φιλικά απέναντι στην Ιαπωνία και στην Νότια Κορέα, με τον στόχο του ιατρικού επιτελείου να είναι να τον έχει πανέτοιμο στις 5 Απριλίου, όπου η Μπαρτσελόνα θα υποδεχτεί την Ρεάλ στον δεύτερο ημιτελικό του Copa del Rey, στη ρεβάνς της νίκης της με 1-0 στην Μαδρίτη.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ