ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα: Ανανεώνει μέχρι το 2025 ο Τερ Στέγκεν

Ο Τερ Στέγκεν μπλοκάρει την μπάλα. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Τερ Στέγκεν μπλοκάρει την μπάλα. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα έως το 2025, ενώ απομένουν να διευθετηθούν μόνο οι λεπτομέρειες.

Ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν θα συνεχίσει να είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα έως και το 2025, σύμφωνα με την Marca. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δύο πλευρές τα έχουν βρει και απομένουν να διευθετηθούν μόνο οι λεπτομέρειες, προκειμένου να γίνει η ανακοίνωση της συμφωνίας.

Οι άνθρωποι των Καταλανών συνομιλούσαν με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Οι διαπραγματεύσεις, ωστόσο, είχαν ξεκινήσει νωρίτερα μέσα στο 2020, όμως διακόπηκαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η διαπραγμάτευση δεν ήταν εύκολη, σύμφωνα με την Marca, εξαιτίας των οικονομικών απαιτήσεων του Γερμανού τερματοφύλακα, ο οποίος ζητούσε 18 εκατομμύρια ευρώ την σεζόν. Οι δύο πλευρές φαίνεται ότι ήρθαν σε συμφωνία και σε αυτό το κομμάτι τις τελευταίες εβδομάδες.

Το ισχύον συμβόλαιο του Τερ Στέγκεν λήγει το καλοκαίρι του 2022. Ο 28χρονος τερματοφύλακας αγωνίζεται με την Μπαρτσελόνα από το 2014, όταν και τον απέκτησε από την Γκλάντμπαχ για 12 εκατομμύρια ευρώ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ