EUROPA LEAGUE

Μπαρτσελόνα - Άιντραχτ: Πάνω από 25.000 φίλαθλοι των Γερμανών στη Βαρκελώνη χωρίς εισιτήριο

Μπαρτσελόνα - Άιντραχτ: Πάνω από 25.000 φίλαθλοι των Γερμανών στη Βαρκελώνη χωρίς εισιτήριο

Περόπου 25.000 φίλαθλοι της Άιντραχτ Φρανκφούρτης βρίσκονται στη Βαρκελώνη για τη ρεβάνς με τη Μπαρτσελόνα χωρίς να έχουν εισιτήριο στα χέρια τους και προκαλείται πονοκέφαλος στην αστυνομία σχετικά με τη διαχείρισή τους.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα έχει 5.000 φιλάθλους στο πλάι της στην αποψινή ρεβάνς (22:00, COSMOTE SPORT 3HD, LIVE στο SPORT24) με τη Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νου", με το πρώτο παιχνίδι να έχει λήξει ισόπαλο 1-1 για τα προημιτελικά του Europa League. Το πρόβλημα είναι ότι έχουν μεταβεί στη Βαρκελώνη 30.000 φίλαθλοι, όπερ σημαίνει ότι 25.000 βρίσκονται στην πόλη χωρίς να έχουν εισιτήριο στα χέρια τους. Προκαλείται, λοιπόν, πονοκέφαλος στην καταλανική αστυνομία σχετικά με τη διαχείρισή τους και το φόβο να δημιουργηθούν επεισόδια.

Οι πτήσεις από την Φρανκφούρτη ήταν γεμάτες εδώ και αρκετές εβδομάδες, ενώ από το βράδυ της Τετάρτης στην πόλη έχουν καταφτάσει χιλιάδες Γερμανοί. Αρκετοί είχαν πάει κάποιες μέρες νωρίτερα και μάλιστα κάποιοι είχαν βρεθεί στον αγώνα της Club Esportiu Europa με την Ουέσκα Β' στην 4η κατηγορία. Μένει να δούμε αν κάποιοι εξ αυτών βρουν τρόπο να μπουν στο γήπεδο και τι θα συμβεί με όσους μείνουν να περιφέρονται στους δρόμους. Πάντως, το σίγουρο είναι ότι έχουν πάει με την ελπίδα να βρεθούν στην εξέδρα.

TAGS EUROPA LEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ