ΚΕΡΚΥΡΑ

Μπάμπης Τεννές

Μπάμπης Τεννές
Τεννές

Μπάμπης Τεννές

Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε από τις μικρές ομάδες των ΓΣ Πατησίων, Χολαργού και Μελισσίων. Η πρώτη επιτυχία του ήρθε με την άνοδο της Καλλιθέας στη Β' Εθνική την περίοδο 1993-94. Το καλοκαίρι της ίδιας περιόδου αναλαμβάνει τον Ιαλυσό κάνοντας μια επιτυχημένη χρονιά.
Τότε, ο Αθηναϊκός προσλαμβάνει τον φιλόδοξο τεχνικό. Στους "λόρδους" μένει μια χρονιά και το 1996 αναλαμβάνει τον Απόλλωνα Αθηνών στον οποίο μένει για ενάμιση χρόνο. Μετά τα σύντομα περάσματα από Καλαμάτα και Πανελευσινιακό, στεριώνει στον Πανηλειακό για δεκατρείς μήνες, από τον Ιανουάριο του 1999, ως το Μάρτη του 2000.

Το καλοκαίρι του 2000 πάει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη στον οποίο μένει μια χρονιά. Ακολουθούν δύο σύνομα περάσματα από ΑΕΚ Λάρνακας και Κέρκυρα για να επιστρέψει στην Καλλιθέα μετά από μια περιπλάνηση δέκα ετών. Από τον Γενάρη του 2003 ως το Δεκέμβρη του ίδιου έτους μένει στην ομάδα για να πάει προς Λιόσια μεριά και τον Ακράτητο τον Ιανουάριο του 2004.

Με τον Ακράτητο υποβιβάζεται, αλλά το 2005 τον επαναφέρει στη μεγάλη κατηγορία. Πλέον πιο ώριμος από ποτέ έχει στα χέρια του τις τύχες της Κέρκυρα από το καλοκαίρι του 2005 την οποία επανέφερε στην Α'Εθνική.




TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ