ΠΑΟΚ

Μπάμπα: "Το παιχνίδι της ζωής μας αυτό της ερχόμενης Πέμπτης, θα κερδίσουμε στο γήπεδό μας"

Ο Ράχμαν Μπάμπα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο ματς του Conference League κόντρα στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ | 7 Μαρτίου 2024
Ο Ράχμαν Μπάμπα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο ματς του Conference League κόντρα στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ | 7 Μαρτίου 2024 EUROKINISSI SPORTS

Πεπεισμένος ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει τη νίκη στη ρεβάνς της Τούμπας και πως έχει όλα τα φόντα για να ανατρέψει την κατάσταση απέναντι στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ εμφανίστηκε μετά το 0-2 στο "Μάξιμιρ" ο Ράχμαν Μπάμπα.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-0 από την Ντίναμο στο Ζάγκρεμπ και έβαλε πολύ δύσκολα στον εαυτό του ενόψει ρεβάνς την ερχόμενη Πέμπτη (14/03) στην Τούμπα ωστόσο οι άνθρωποι του Δικεφάλου πιστεύουν ότι μπορούν να πετύχουν την ανατροπή των υπάρχοντων δεδομένων.

Ενδεικτική ήταν η τοποθέτηση του Ράχμαν Μπάμπα στην κάμερα της Cosmote TV, με τον αριστερό μπακ του Δικεφάλου να κάνει λόγο για παιχνίδι ζωής για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του και να εκφράζει την πεποίθησή του πως μπορούν οι Θεσσαλονικείς να πετύχουν το στόχο τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Νομίζω ότι σήμερα πυροβολήσαμε το κεφάλι μας μεταφορικά, δεχτήκαμε δύο γκολ από δικά μας λάθη. Θεωρώ ότι ελέγξαμε το παιχνίδι, είχαμε την κατοχή της μπάλας. Δεν καταφέραμε να βρούμε τις ευκαιρίες μας, έπαιξε βαθιά ο αντίπαλος, ήταν κλεισμένος στην περιοχή του αλλά νομίζω πως είχαμε τον έλεγχο του αγώνα.

Νομίζω ότι έχουμε ένα βουνό να ανέβουμε, αλλά θεωρώ πως στο γήπεδό μας θα κερδίσουμε, έχει γίνει πλέον το παιχνίδι της ζωής μας το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης αλλά θεωρώ ότι μπορούμε να πάμε και να το κερδίσουμε το παιχνίδι και να πετύχουμε τον στόχο μας".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ