ΙΤΑΛΙΑ

Μπαλοτέλι: "Οφείλω όλη την καριέρα μου στην Ίντερ αλλά στην καρδιά είμαι μιλανίστα"

Ο Μάριο Μπαλοτέλι με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας
Ο Μάριο Μπαλοτέλι με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας @ 2014 JOSE SANCHEZ / AP IMAGES

Ο Μάριο Μπαλοτέλι αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στις Ίντερ και Μίλαν που τον σημάδεψαν στην εκκίνηση της ποδοσφαιρικής καριέρας του ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Ζοζέ Μουρίνιο, μιλώντας για την ιδιαίτερη σχέση που έχει μαζί του.

Η φετινή σεζόν βρίσκει τον Μάριο Μπαλοτέλι να βγάζει το παντεσπάνι του στην Ελβετία με τη φανέλα της Σιόν, η αλήθεια όμως είναι πως το μυαλό του βρίσκεται πάντα στην πατρίδα του, με τον 32χρονο φορ να παραχωρεί συνέντευξη σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό και να αναφέρεται στις Ίντερ και Μίλαν που τον σημάδεψαν στα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο καθώς και στον Ζοζέ Μουρίνιο με τον οποίο είχε μία σχέση που ξέφευγε από τα όρια.

"Από μικρός έπαιζα για να διασκεδάζω. Οι γονείς μου προσπαθούσαν πάντα να με φρενάρουν επειδή δεν ήμουν ένα απλό παιδί.

Ως μικρός δεν καταλάβαινα την εμπιστοσύνη σε άλλους γονείς από την πλευρά των βιολογικών γονιών μου, τώρα μπορώ να πω ότι ότι με αυτή την επιλογή η βιολογική μου οικογένεια με βοήθησε.

Τώρα έχω καταλάβει αυτή την επιλογή", δήλωσε αρχικά ο "Super Mario", και πρόσθεσε με νόημα: "Οφείλω όλη την καριέρα μου στην Ίντερ επειδή πίστεψε σε μένα και με ανέδειξε, την αγάπησα και την αγαπώ πάρα πολύ ακόμα και τώρα αλλά στην καρδιά είμαι πάντα μιλανίστα. Ο Μουρίνιο είναι πολύ συμπαθητικός.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014
Ο Μάριο Μπαλοτέλι με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 @2014 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Είχα μία ιδιαίτερη σχέση μαζί του, μία όμορφη σχέση. Έχουμε δύο δύσκολους χαρακτήρες για να διαχειριστεί κάποιος, συχνά τσακωνόμασταν, ήταν όμως μία στοργική σύγκρουση, μεταξύ πατέρα και γιου.

Μία φορά τσακωθήκαμε στο πούλμαν της ομάδας και ζήτησα από τον οδηγό του πούλμαν να με αφήσει να κατέβω, πήρα το αμάξι μου και πήγα σπίτι. Έπειτα έχασε η Ίντερ και ακολούθησε ένα μπάχαλο...

Στη ζωή μου έχω κάνει αρκετές μ@λ@κίες αλλά πάντα έβγαινα μπροστά. Το τρεμπλ της Ίντερ; Ο Μουρίνιο έκανε τη διαφορά, σου βγάζει τον καλύτερο εαυτό σου, σε κάνει να θυμώνεις.

Και εσύ για να αντιδράσεις, τα σπας όλα, βγάζεις όλη την αδρεναλίνη που μαζεύεται στο σώμα σου".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΜΙΛΑΝ ΙΝΤΕΡ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ