ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μπάλντοκ: "Η εμφάνιση αυτή θα μας δώσει σιγουριά και αυτοπεποίθηση"

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ στη διάρκεια του αγώνα Γαλλία - Ελλάδα
Ο Τζορτζ Μπάλντοκ στη διάρκεια του αγώνα Γαλλία - Ελλάδα INTIME SPORTS

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ που αγωνίστηκε τραυματίας στο ματς της Εθνικής με τη Γαλλία υποστήριξε πως η εμφάνιση κόντρα στους "τρικολόρ" θα δώσει αυτοπεποίθηση και σιγουριά στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ θα έκανε το κάθε τι για να παίξει κόντρα στη Γαλλία και δεν τον ένιαζε ούτε ο τραυματισμός, ούτε οι εξετάσεις που έκανε μετά το ματς με την Ιρλανδία και έδειξαν πρόβλημα στον αστράγαλο.

Ο δεξιοπόδαρος μπακ ήθελε να παίξει πάση θυσία και να τεθεί αντιμέτωπος του Εμπαπέ και τον υπόλοιπων αστεριών της Γαλλίας και το αγωνίστηκε τραυματίας κόντρα στους "τρικολόρ" όπως δήλωσε μετά το τέλος στην κάμερα της NOVA. Ο Μπάλντοκ μετά την ήττα με 1-0 στη Γαλλία υποστήριξε:

Για το πως νιώθει που σταμάτησε σε αρκετές φάσεις Εμπαπέ;

"Νιώθω εξαιρετικά. Είμαι σίγουρος σε κάποιες εβδομάδες θα είμαι περήφανος για την απόδοση μου αλλά τώρα είμαι απογοητευμένος που δεν πήραμε το βαθμό. Μας στοίχησε το λάθος του Μαυροπάνου αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Και δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου".

Για το γεγονός πως παίζει τραυματίας και πως τα κατάφερε:

"Δυστυχώς μετά το ματς με την Ιρλανδία κάναμε μια ακτινογραφία και είδαμε πως υπάρχει πρόβλημα στον αστράγαλο αλλά το ξέχασα αμέσως και για τρεις μέρες κάναμε τα πάντα για να μπορέσω να παίξω. Με παυσίπονα, δέναμε το πόδι. Είπα πως δεν θα έχανα με τίποτα αυτό το παιχνίδι".

Για το αν ήταν ένα μάθημα για την Εθνική για το πως θα πάρει την πρόκριση;

"Νομίζω πως δείχνει το επίπεδο που θέλουμε να φτάσουμε. Παίξαμε καλά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Σε κάποιες εβδομάδες θα είμαστε περήφανοι για την εμφάνιση μας. Η ομάδα έδειξε τι μπορεί να κάνει, θα πάμε στα επόμενα παιχνίδια με σιγουριά και αυτοπεποίθηση".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ