ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπακογιάννης για Βοτανικό: "Μην φοβάστε δεν έχει μέσα κάποιον κορμοράνο!"

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου με τον Περιφεριεάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη και τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη την  Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2020. (EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου με τον Περιφεριεάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη και τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2020. (EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, τοποθετήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις που υπάρχουν σχετικά με τη διπλή ανάπλαση και το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Το θέμα της "Διπλής Ανάπλασης" και του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων.

Ο Κώστας Μπακογιάννης έριξε αιχμές προς την πλευρά της αντιπολίτευσης, ενώ επεσήμανε ότι είναι ένα έργο με πολλές δυσκολίες το οποίο απαιτεί σκληρή δουλειά. Χαρακτηριστικά τόνισε ότι "έχουμε ένα βουνό να ανεβούμε" και ζήτησε τη βοήθεια όλων των εμπλεκόμενων πλευρών.

Αναλυτικά όσα είπε: "Είναι ένα έργο σημαντικό. Μια σημαντική παρέμβαση. Είναι, όμως, πολύπλοκο και σύνθετο. Έχει πολύ δρόμο ακόμα. Κανείς δεν πανηγυρίζει από τον δήμο της Αθήνας, γιατί ξέρουμε το τι έρχεται. Έχουμε ένα βουνό. Ένα βουνό που δεν πρέπει να το ανέβουμε μόνοι μας, ως δήμος, θέλουμε τους πάντες μαζί μας, το κράτος, την ΠΑΕ, όλους. Έτσι όπως σας ακούω και μακάρι να κάνω λάθος, κάποιοι είναι σαν να μην θέλατε να συζητηθεί ποτέ αυτό το θέμα.

Είκοσι χρόνια το κοσκινίζουμε. Είκοσι χρόνια. Μάλλον είναι πιο εύκολο να υπάρχει ένα πρόβλημα, να γίνεται κριτική στον δήμο, να δικαιωθούν κάποιοι για την κριτική που έκαναν. Δεν θέλουν να είναι κομμάτι της λύσης. Μην φοβάστε για το μνημόνιο, δεν έχει μέσα κάποιον... κορμοράνο! Από κει και πέρα, έχει χορτάσει υποσχέσεις ο κόσμος. Δεν είναι ένα σημαντικό θέμα μόνο για την οικογένεια του Παναθηναϊκού αλλά και για την Αθήνα. Είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Είναι ένα θέμα που θα συζητούμε συνέχεια, γιατί είναι δυναμικό, είναι πολύπλοκο και χρειάζεται όλη μας την επιμέλεια. Είναι ένα έργο που όλοι μας πρέπει να το αγκαλιάσουμε και να προχωρήσουμε ενωμένοι".

Δείτε το βίντεο από την αυτοψία που είχε κάνει το Sport24.gr στο χώρο που θα γίνει το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ