ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Μπακογιάννης: "Εντός του έτους οι μπουλντόζες στον Βοτανικό"

Μπακογιάννης: "Εντός του έτους οι μπουλντόζες στον Βοτανικό"

Ο Κώστας Μπακογιάννης φιλοξενήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1, όπου μίλησε για τα έργα της Διπλής Ανάπλασης και την έναρξη των εργασιών στον Βοτανικό.

Εντός του έτους θα μπουν οι πρώτες μπουλντόζες στον Βοτανικό, για να ξεκινήσουν τα έργα της Διπλής Ανάπλασης, όπως ανέφερε ο Κώστας Μπακογιάννης στον ΑΝΤ1. Ο Δήμαρχος Αθηναίων ήταν καλεσμένος στους "Πρωινούς Τύπους" όπου μίλησε για την πορεία της Διπλής Ανάπλασης και τα σχέδια που υπάρχουν γι αυτή, εξηγώντας παράλληλα πως όλα θα κυλήσουν βάσει των δεσμεύσεων που υπάρχουν για την χρονική παράδοση τόσο του γηπέδου του Παναθηναϊκού όσο και των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Η Διπλή Ανάπλαση είναι ένα υπερτοπικό έργο, ένα ολόκληρο πρόγραμμα. Δύο είναι οι πυλώνες: στον Βοτανικό, σε μια περιοχή ξεχασμένη, χτίζουμε την αρέα του Παναθηναϊκού, το καλύτερο γήπεδο της Ελλάδας και δημιουργούμε τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη. Επενδύουμε στις υποδομές, άρα έχουμε μια νέα πόλη μες στην πόλη, που ήδη ξέρουμε ότι θα φέρει επενδύσεις που θα ξεπερνούν τα 400 εκατομμύρια ευρώ. Στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας ρίχνουμε το ιστορικό γήπεδο και δημιουργούμε έναν χώρο πρασίνου, που έχουμε πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη. Σε μια περιοχή, η οποία είναι πάρα πολύ επιβαρυμένη. Πού είμαστε τώρα, πρακτικά. Έχουμε υπογράψει με όλους, το είδατε κιόλας νομίζω πριν από δύο βδομάδες.

Αυτή την στιγμή λοιπόν ο Δήμος Αθηναίων είναι έτοιμος να δημοπρατήσει το έργο της αρένας, θα το δείτε αυτό τις επόμενες εβδομάδες. Οι μπουλντόζες θα μπουν νωρίτερα γιατί ξεκινούν οι πρόδρομες εργασίες, εντός του έτους. Θα δείτε λοιπόν την μπουλντόζα να μπαίνει και να δουλεύει γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχουμε πολύ σφιχτά χρονοδιαγράμματα. Έχουμε δεσμευτεί ότι το 2026 το γήπεδο θα παραδοθεί, για να μπορούμε μετά να παίξουμε".

TAGS ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ